Съдомиялна 60см Bauknecht OBFC Ecosilent 7540

  • Съдомиялна 60см Bauknecht OBFC Ecosilent 7540 1 година гаранция
  • Съдомиялна 60см Bauknecht OBFC Ecosilent 7540
  • Съдомиялна 60см Bauknecht OBFC Ecosilent 7540
  • Съдомиялна 60см Bauknecht OBFC Ecosilent 7540
  • Съдомиялна 60см Bauknecht OBFC Ecosilent 7540
  • Съдомиялна 60см Bauknecht OBFC Ecosilent 7540
  • Марка: Bauknecht
  • Модел: OBFC Ecosilent 7540
  • Наличност: Неналичен
Цена: 1,249лв. Нова цена: 669лв.

Описание:

Свободностояща съдомиялна Bauknecht модел - OBFC Ecosilent 7540 , 60 см. А+++/C , 14 комплекта

Съдомиялната машина Bauknecht OBFC Ecosilent 7540 е модерен уред, предназначен да осигури ефективно и цялостно почистване на вашите съдове, като същевременно набляга на енергийната ефективност. С ширина от 60 см, уредът пасва в стандартните кухненски системи и предлага просторен интериор, който може да побере до 14 комплекта, което го прави подходящ за по-големи домакинства.

Сред най-важните характеристики на модела можем да посочим:

Ефективност на почистване: Съдомиялната Bauknecht OBFC Ecosilent използва усъвършенствани почистващи технологии като многозоново измиване и насочени дюзи за впръскване на водата, за да осигури цялостно почистване, дори на силно замърсените съдове. С мощното си почистващо действие машината премахва твърди петна и остатъци от храна, оставяйки съдовете искрящо чисти.

Регулируеми кошници: Съдомиялната разполага с регулируеми кошници и рафтове, позволяващи на потребителите да персонализират вътрешното оформление, за да побират съдове с различни размери и форми. Тази гъвкавост оптимизира използването на пространството и гарантира ефективно зареждане на мръсната посуда.

Специализирани програми за измиване: В допълнение към стандартните цикли на измиване, съдомиялната машина предлага специализирани програми, съобразени с конкретни нужди. Те включват програми за измиване на деликатни стъклени съдове, дезинфекция на бебешки бутилки и ефективно почистване на силно замърсени тенджери и тигани.

Хигиенни и антибактериални функции: Съдомиялните Bauknecht предлагат функции, насочени към хигиената, като измиване при висока температура или специализиран антибактериален цикъл. Тези програми гарантират, че съдовете са не само чисти, но и прецизно хигиенизирани, намалявайки риска от бактериално замърсяване.

Функция отложен старт: Съдомиялната машина е оборудвана с функция отложен старт, позволяваща на потребителите да планират цикъла на измиване да започне по-късно. Тази функция е удобна с това, че позволява настройване на съдомиялната машина да работи в ненатоварени часове или в интервали с по-ниски цени на електроенергията.

В допълнение към енергийната ефективност, съдомиялната машина Bauknecht OBFC Ecosilent 7540 използва сензорна технология за пестене на вода и регулируеми настройки за водно налягане. Тези функции оптимизират използването на вода по време на цикъла на измиване, с което допълнително помагат за намаляване на сметките за комунални услуги.


Характеристики:
Multi Zone Концентриране върху горна и долна кошница за измиване
Автоматично отваряне на вратата при край на програмата Да
Акустичен сигнал в края на програмата Да
Брой програми 11
Вътрешно осветление Да , LED
Дисплей LED
Дисплей показващ: Липса на: сол, препарат, показване на остатъчно време.
Енергиен клас А+++ по стар стандарт / C по нов
Заключване за деца (Родителски контрол) Да
Интериор Неръждаема стомана
Капацитет 14 Комплекта
Количество вода за 1 еко цикъл 12л
Ниво на шум в dB 41 dB
Отложен старт Да
Претеглена консумация на енергия "Еко 40-60 76 kWh / 100 работни цикъла
Размери на уреда (В/Ш/Д) в см 85 / 60 / 59
Сензор, който следи замърсеността на водата Намаля времето и температурата на програмата, при чиста вода
Хигиенна програма Да
Чекмедже за прибори (3-та кошница) Да
Гаранция 1 година гаранция