Съдомиялна 60см Bauknecht BFP 5041 PLT X

  • Марка: Bauknecht
  • Модел: BFP 5041 PLT X
  • Наличност: Последен брой!
Цена: 1,299лв. Нова цена: 1,049лв.


*Безплатна доставка до адрес за градовете София и Варна. Важи за поръчки на стойност над 450лв.

Попълнете вашите данни и ние ще се свържем с Вас в рамките на работния ден.- ИЛИ -

се свържете с нас на телефон

0882 280 087


Описание:

Свободностояща съдомиялна Bauknecht модел - BFP 5041 PLT X , 60 см. А+++/C , 14 комплекта

Свободностоящата съдомиялна машина Bauknecht модел BFP 5041 PLT X е надежден и ефективен уред, предназначен да рационализира измиването на вашите съдове. С ширина от 60 см, тя се вписва безпроблемно в стандартните кухненски пространства. Дребните козметични дефекти, с които предлагаме тази машина, обхващат единствено външния корпус и не влияят на работата ѝ по никакъв начин.

Икономична и ефективна работа

Съдомиялната машина Bauknecht може да се похвали с впечатляващ рейтинг на енергийна ефективност A+++, което показва нейния ангажимент за икономична и рентабилна работа. В допълнение, моделът има рейтинг на ефективност при сушене на съдовете - C. Налична е функция „еко цикъл”, при който консумацията на вода е само 12 литра.

Снабдена с просторен интериор, тази съдомиялна машина може да побере до 14 комплекта, което я прави подходяща за по-големи домакинства и за хора, които често приемат гости. Капацитетът от 14 комплекта гарантира, че можете ефективно да измивате значително количество съдове в един цикъл, намалявайки необходимостта от многократни пускания на машината.

Съдомиялната разполага с набор от модерни технологии за подобряване на нейната производителност. Множеството програми за измиване се грижат за различни видове посуда, което ви позволява да персонализирате всеки цикъл въз основа на нивото на замърсяване на съдовете и материала, от който са направени. Тази гъвкавост осигурява оптимални резултати от почистването, като същевременно пести енергия.

Удобна и лесна употреба

Удобният за потребителя интерфейс и интуитивните контроли правят работата със съдомиялната машина лесна и приятна. Дизайнът на BFP 5041 PLT X включва регулируеми стелажи, сгъваеми зъбци и разнообразие от опции за измиване, съобразени с нуждите на широк кръг потребители.

Включването на опция за отложен старт ви позволява да планирате цикли на измиване според вашето удобство, като оптимизирате консумацията на енергия по време на ненатоварените часове. Елегантният и модерен дизайн на съдомиялната Bauknecht добавя естетическа привлекателност към вашата кухня, а нейният свободностоящ дизайн осигурява гъвкавост на монтажа. Корпусът от неръждаема стомана гарантира издръжливост и устойчивост на ръжда.


Характеристики:
Multi Zone Концентриране върху горна и долна кошница за измиване
Автоматично отваряне на вратата при край на програмата Да
Акустичен сигнал в края на програмата Да
Брой програми 11
Вътрешно осветление Да , LED
Дисплей LED
Дисплей показващ: Липса на: сол, препарат, показване на остатъчно време.
Енергиен клас А+++ по стар стандарт / C по нов
Заключване за деца (Родителски контрол) Да
Интериор Неръждаема стомана
Капацитет 14 Комплекта
Количество вода за 1 еко цикъл 12л
Ниво на шум в dB 41 dB
Отложен старт Да
Претеглена консумация на енергия "Еко 40-60 76 kWh / 100 работни цикъла
Размери на уреда (В/Ш/Д) в см 85 / 60 / 59
Сензор, който следи замърсеността на водата Намаля времето и температурата на програмата, при чиста вода
Хигиенна програма Да
Чекмедже за прибори (3-та кошница) Да
Гаранция 2 години гаранция