Съдомиялна 60см Siemens SN23EW05DE

  • Марка: Siemens
  • Модел: SN23EW05DE
  • Наличност: Последен брой!
Цена: 1,539лв. Нова цена: 999лв.


*Безплатна доставка до адрес за градовете София и Варна. Важи за поръчки на стойност над 450лв.

Попълнете вашите данни и ние ще се свържем с Вас в рамките на работния ден.- ИЛИ -

се свържете с нас на телефон

0882 280 087


Описание:

Свободностояща съдомиялна Siemens iQ300 SN23EW05DE A+++(B) , 60 см , 13 комплекта

Свободностоящата съдомиялна машина Siemens iQ300 SN23EW05DE е високоефективен и многофункционален уред, предназначен да направи миенето на вашите съдове по-удобно и екологично. Със своя клас на енергийна ефективност A+++ (B) този модел е повече от рентабилен вариант за вашето домакинство.

Способна да отговори на нуждите на различни по численост домакинства

С ширина 60 см, тази съдомиялна машина предлага щедър капацитет от 13 комплекта при едно зареждане, което я прави подходяща за домакинства с различна численост и потребности. Независимо дали имате малко семейство или често сте домакини на големи вечери, този уред може лесно да задоволи вашите нужди за миене на съдове.

Една от отличителните черти на съдомиялната машина на Siemens е нейната усъвършенствана технология. Тя може да се похвали с набор от иновативни програми и функции, включително множество цикли на измиване, настройки на температурата и опции за отложен старт.

Моторът iQDrive осигурява по-тиха работа и има по-дълъг работен живот. Освен това функцията varioSpeed Plus позволява по-кратко време за измиване, без да се прави компромис с ефективността на почистване.

AquaSensor и AquaStop технологии за пестене на ресурси

За тези от вас, които се притесняват за консумацията на вода, тази съдомиялна машина е оборудвана с ефективна технология AquaSensor и AquaStop, която помага за регулиране на потреблението на вода и осигурява допълнителна защита срещу течове. Освен това функцията dosageAssist гарантира, че вашият миещ препарат е равномерно разпределен, осигурявайки ефективно почистване на съдовете.

Вътрешността на съдомиялната машина е добре проектирана, с регулируеми рафтове и сгъваеми опори за чинии за гъвкавост при зареждане на различни по големина и форма съдове. Машината също така разполага с дисплей с таймер и индикатор за оставащото време, което ви позволява да наблюдавате напредъка на всеки работен цикъл.

Свободностоящата съдомиялна машина iQ300 на Siemens SN23EW05DE е надежден и енергийно ефективен избор за домакинства, които искат да опростят своята рутина при миене на съдовете. Независимо дали сте загрижени за консумацията на енергия, нивата на шум или производителността на почистване, тази машина ще отговари на вашите нужди.


Характеристики:
iQdrive мотор - Ефективен, издръжлив и тих Да
Брой програми 6
Бърза програма Да
Енергиен клас А+++ по стар стандарт / B по нов
Заключване за деца (Родителски контрол) Да
Интензивна програма Да
Капацитет 13 Комплекта
Кратка програма Да
Неръждаваема стомана Да
Ниво на шум в dB 42 dB
Програма Auto Да
Размери на уреда (В/Ш/Д) в см 84.5 / 60 / 60
Свързване към мобилно приложение Да
Среднопретеглена консумация на енергия на всеки 100 цикъла 64 kWh
Гаранция 3 години гаранция