Съдомиялна 60см Inventum RVW6027AB

  • Съдомиялна 60см Inventum RVW6027AB 2 години гаранция
  • Съдомиялна 60см Inventum RVW6027AB
  • Съдомиялна 60см Inventum RVW6027AB
  • Съдомиялна 60см Inventum RVW6027AB
  • Съдомиялна 60см Inventum RVW6027AB
  • Марка: Inventum
  • Модел: RVW6027AB
  • Наличност: В наличност
Цена: 850лв. Нова цена: 549лв.

*Безплатна доставка до адрес за градовете София и Варна. Важи за поръчки на стойност над 450лв.

Попълнете вашите данни и ние ще се свържем с Вас в рамките на работния ден.


- ИЛИ -

се свържете с нас на телефон

0896 339 383


Описание:

Свободностояща съдомиялна INVENTUM RVW6027AB , А++ , 12 комплекта , 60см

Съдомиялната машина RVW6027AB на нидерландската марка Инвентум е компактен модел с ретро визия и икономичен режим на работа. Моделът е проектиран за 12 комплекта за хранене, което е отличен капацитет за всяко средностатистическо домакинство. Трудно ще намерите уред от такава класа на толкова ниска цена. Леките козметични недостатъци по корпуса не се отразяват на работата на миялната.

Икономичен разход на енергия и вода

Съдомиялна Inventum е най-доброто решение, ако искате да автоматизирате досадните домакински дейности, но без това да се отразява на сметките ви за комунални услуги. Уредът е от енергиен клас А++ или Е по новия стандарт. Консумацията на електричество е понижена, дори при използване на програма за силно замърсени съдове. Наличен е и ECO режим.

Моделът използва само 12 литра вода на измиване, което е немислимо да се постигне при ръчно миене на съдовете за готвене и хранене. Можете да избирате от пет програми, включително ECO настройка и интензивна настройка за много мръсни съдове. С функция отложен старт можете да отложите стартирането на програмата с 3, 6 или 9 часа.

Ниско ниво на шум – гаранция за пълен комфорт

Икономичната самостояща съдомиялна Инвентум е произведена съобразно всички съществени изисквания за качество и комфорт. Нивото на шум е само 47 dB, така че можете спокойно да измиете посудата късно вечер, без да се притеснявате, че уредът ще пречи на нощната ви почивка или на тази на съседите. Не е нужно дори да затваряте вратата на кухнята.

И тъй като безопасността е на първо място, компактната съдомиялна машина Inventum RVW6027AB разполага с вана от неръждаема стомана и Aquastop система на водоподаване. Тази система спира подаването на вода към уреда при риск от течове. Благодарение на въпросната защита, без притеснения можете да стартирате машината, дори когато не сте си у дома.

Миялната е с регулируема горна кошница. С черния си корпус тя ще се впише чудесно в модерно обзаведената ви кухня. При запитване, ще ви изпратим снимков материал, за да се запознаете с местоположението и вида на козметичните дефекти. Уредът е с 24-месечна гаранция.


Характеристики:
Брой програми 5
Енергиен клас А++ по стар стандарт / Е по нов
Капацитет 12 Комплекта
Ниво на шум в dB 47 dB
Отложен старт Да
Размери на уреда (В/Ш/Д) в см 85 / 60 / 60