Съдомиялна 60см за вграждане Samsung DW60M6050BB

  • Марка: Samsung
  • Модел: DW60M6050BB
  • Наличност: Неналичен
Уред върнат в 30 дневен срок
Цена: 1,099лв. Нова цена: 499лв.

Лесно спестявай време и енергия за малки зареждания В миналото са дните, когато трябваше да чакаш миялната машина да се напълни. Настройката за половин зареждане ти дава много по-голяма гъвкавост, тъй като ти позволява да поставяш и измиваш съдове само в долната част. Така можеш да спестиш време и енергия, като миеш по-малко съдове и се наслаждаваш на удобството да имаш чисти съдове по всяко време.

Стерилизира съдовете Изплакни хигиенично, за да елиминираш микробите и бактериите. При определени програми опцията Hygiene Care удължава финалното изплакване и повишава температурата на водата до 70˚C**, което позволява по-дълбокото почистване и унищожава 99,999% от бактериите**. Така винаги можеш безопасно да ползваш своите чинии, прибори и съдове за готвене.

Предотвратява опасни течове Бъди в безопасност при неочаквани щети от течаща вода с функцията Aqua Stop. Тя прекъсва притока на вода и електрическото захранване, за да преустанови работата на съдомиялната, ако засече и минимални следи от вода. Това те предпазва от токов удар и потенциално скъпи щети, които свободно течащата вода може да нанесе на дома ти.

Спести време с 60-минутното измиване и подсушаване 60-минутната опция Express Wash почиства и подсушава съдовете ти много по-бързо. Тя е идеална за малки зареждания с леко замърсени съдове, които не се нуждаят от интензивно почистване, като например чаши, прибори и чинии за вечеря, тъй като ще ги подложи на пълен цикъл на почистване и подсушаване само за 60 мин.

Гъвкава настройка на височината на отделенията Побери различни видове и размери съдове по-лесно. С едно докосване функцията Auto Adjust позволява бързо да придвижиш горния рафт нагоре или надолу. Като освободиш повече пространство за долния рафт, можеш да поставиш там съдове с различен размер и форма, включително високи тенджери, широки подноси и големи чинии.

Поставяй удобно по-високи и по-широки съдове Мий по-удобно приборите за хранене и големите съдове с помощта на третия рафт. Той има специално място за поставяне на прибори, които се поставят и изваждат лесно и бързо. В сравнение с моделите на Samsung с два рафта, той освобождава повече пространство в останалата част от съдомиялната за други съдове.


Описание:

Съдомиялна за вграждане Samsung DW60M6050BB , 60 см, 14 комплекта, А+++/Е


Характеристики:
AquaStop маркуч защита от преливане Да
Автоматична програма - сама определя цикъла спрямо замърсяването Да
Брой кошници 3
Брой програми 7
Горна перка Да
Енергиен клас А++ по стар стандарт / E по нов
Заключване за деца (Родителски контрол) Да
Капацитет 14 Комплекта
Ниво на шум в dB 44 dB
Опция за дезинфекция Да
Отложен старт Да
Половин зареждане Да
Размери на уреда (В/Ш/Д) в см 81.5 / 59.8 / 55
Регулиране височината на кошницата Да, средната
Среднопретеглена консумация на енергия на всеки 100 цикъла 95 kWh
Гаранция 2 години гаранция