Съдомиялна 60см за полу-вграждане AEG FEB52630ZM

  • Марка: AEG
  • Модел: FEB52630ZM
  • Наличност: Последен брой!
Цена: 929лв. Нова цена: 649лв.


*Безплатна доставка до адрес за градовете София и Варна. Важи за поръчки на стойност над 450лв.

Попълнете вашите данни и ние ще се свържем с Вас в рамките на работния ден.- ИЛИ -

се свържете с нас на телефон

0882 280 087

ЕСТЕСТВЕНОТО СУШЕНЕ Новата технология AirDry повишава ефективността на изсушаване посредством естественото движение на въздуха. Вратата на миялната се отваря автоматично с 10-на сантиметра в последната фаза на програмата, когато съдовете са измити, но все още горещи. Така те изсъхват по естествен, екологичен и енергийноефективен начин.

НЕЗАБАВНА ОБРАТНА ВРЪЗКА Тази миялна за пълно вграждане дава интелигентна обратна връзка за хода на програмата посредством техологията с лъч на пода Beam-on-floor. Червен лъч на пода означава, че програмата все още е в ход, а когато лъчът стане зелен, можете да разтоварвате уреда - съдовете са измити и сухи.


Описание:

Съдомиялна за полу-вграждане 60см , AEG FEB52630ZM , 13 комплекта , А++/E

-Технологията AirDry отговаря за изсушаването на току-що измитите съдове. Естественото движение на въздуха, което се получава при отваряне на съдомиялната, спомага за енергоефективния начин за изсушаване на съдове, съществременно и достатъчно бързо, за да може да се възползвате оптимално.

-Функционалността се допълва и от защитата за протичане, заключването за деца, както и вградения сензор за мръсотия. По този начин, ако изберете автоматичната програма, ще останете очудени, колко добре се справила тази машина.

-Благодарение на ниските си нива на шум – 44 dBсъдомиялната може да бъде използвана и през нощта. може да бъде заредена, когато Ви е удобно, а с функцията за отложен старт, може да прецизирате най-удобното за Вас време, за да стартирате изчистването.

-Освен с обем, тази съдомиялна е оборудване и с безброй много функционалности. Една от най-важните е защитата за стъкло. Много често при честото използване на съдомиялна или по-тежки препарати за миене на съдове, чашите се напукват, ерозират и стават неприятни за използване.

-Горната част на съдомиялната е изградена от меки подпори, които поддържат и предпазват чашите от изпадане. А сензорът за мръсотия и функцията за препоръчителна доза, спомага за по-гладкото и качествено измиване на стъклените прибори.


Характеристики:
AquaStop маркуч защита от преливане Да
ExtraDry (допълнителна опция за изсушаване) Да
Автоматично отваряне на вратата при край на програмата Да
Брой програми 8
Бърза програма Да
Енергиен клас А++ по стар стандарт / E по нов
Инверторен мотор Да
Индикация за оставащо време Да
Капацитет 13 Kомплекта
Ниво но шум 44 dB
Опция XtraPower - срещу силно замърсени съдове Да
Опция за дезинфекция Да
Отложен старт Да
Показване на оставащото време Да
Размери на уреда (В/Ш/Д) в см 81.8 / 59.6 / 57.5
Регулиране височината на кошницата Да, горната
Самопочистване Да
Сензорна технология - измерва степента степента на замърсяване на водата и автоматично регулира консумацията, мощността и температурата Да
Среднопретеглена консумация на енергия на всеки 100 цикъла 94 kWh
Гаранция 3 години гаранция