Съдомиялна 45см за вграждане Siemens SR63EX24KE

  • Марка: Siemens
  • Модел: SR63EX24KE
  • Наличност: Неналичен
Цена: 1,229лв. Нова цена: 899лв.

Описание:

Съдомиялна за вграждане Siemens SR63EX24KE  , A+++/  C , 10 комплекта , 45 см.

Съдомиялната машина за вграждане Siemens SR63EX24KE е компактен и ефективен уред, предназначен да рационализира домакинските задачи, отменяйки ви в миенето на съдове, като същевременно пести енергия и пространство. Със своя клас на енергийна ефективност A+++, моделът се отличава с ниската си консумация на енергия, което го прави икономичен и рентабилен в дългосрочен план.

Подходяща за малки до средни домакинства

Тази съдомиялна машина може да се похвали с капацитет за 10 комплекта, което я прави подходяща за малки до средни домакинства или кухни, където пространството е ограничено. Ширината от 45 см позволява лесно интегриране на уреда в кухненски шкафове, като увеличава максимално наличното пространство и същевременно осигурява достатъчно място за миене на съдове, прибори и съдове за готвене.

Една от забележителните характеристики на Siemens SR63EX24KE е разнообразието от програми за измиване, съобразени с различни нужди и предпочитания. Независимо дали имате силно замърсени тенджери и тигани или деликатни стъклени чаши, тази съдомиялна машина предлага разнообразни опции за почистване. От интензивни почистващи програми за упорити петна до бързо измиване на леко замърсена посуда, този уред осигурява гъвкавост и удобство в ежедневието.

Регулируеми кошници

Иновативният дизайн на уреда включва регулируеми рафтове и кошници, позволявайки на потребителите да персонализират вътрешното оформление на машината според специфичните си изисквания. Тази адаптивност помага за ефективно използване на пространството, като същевременно побира съдове с различни форми и размери.

По отношение на производителността, Siemens SR63EX24KE осигурява постоянни резултати, благодарение на своята усъвършенствана технология за измиване и прецизно инженерство. Неговата тиха работа минимизира шума в кухнята, позволявайки ви да се радвате на по-приятна среда по време на измиване на съдовете.

Удобният за потребителя интерфейс на съдомиялната разполага с интуитивни контроли и цифров дисплей, което улеснява избора на желаните настройки и наблюдението на напредъка на всеки цикъл на измиване. Освен това издръжливата конструкция и надеждни компоненти на уреда гарантират дългосрочна издръжливост и надеждност, подкрепени от репутацията на Siemens за качество и иновации в домакинските уреди.


Характеристики:
Home Connect Да
Hygiene+ филтър 99,9% от бактериите вече не могат да бъдат открити до 3 часа.
infoLight - светлинна точка за индикация на работа Да
Pro Clean (Сателитно разпръскващо рамо) Да
VarioSpeed Plus Да
Автоматични програми Да
Брой кошници 2
Брой програми 6
Дисплей Да
Енергиен клас А+++ по стар стандарт / C по нов
Защита от преливане Да
Индикация за недостиг на сол Да
Индикация за оставащо време Да
Интензивна програма Да
Капацитет 10 Kомплекта
Кратка програма Да
Любими - бърз достъп до любимите ви настройки и програми. Да
Ниво на шум в dB 44 dB
Отложен старт Да
Програма Еко Да
Програма за чаши Да
Размери на уреда (В/Ш/Д) в см 82 / 44.8 / 57
Регулиране височината на кошницата Да, горната
Регулируеми крачета Да
Среднопретеглена консумация на енергия на всеки 100 цикъла 59 kWh
Управление Сензорно
Гаранция 3 години гаранция