Съдомиялна 45см Indesit DSFE 1B10 S UKN

  • Марка: Indesit
  • Модел: DSFE 1B10 S UKN
  • Наличност: Последен брой!
Цена: 699лв. Нова цена: 429лв.


*Безплатна доставка до адрес за градовете София и Варна. Важи за поръчки на стойност над 450лв.

Попълнете вашите данни и ние ще се свържем с Вас в рамките на работния ден.- ИЛИ -

се свържете с нас на телефон

0882 280 087


Описание:

Свободностояща съдомиялна Indesit DSFE 1B10 S UKN , A+ , 10 комплекта , 45 см.

Indesit DSFE 1B10 S UKN е компактна съдомиялна машина, проектирана да се побира в по-малки кухненски пространства. С ширина само 45 см, този уред е част от гамата кухненски уреди на Indesit, известни със своята компактност, надеждност и ефективност. Леките драскотини по корпуса не влияят на работата на машината.

Няколко режима на измиване: интензивно, еко и бързо

С капацитет за настройка от 10 места, Indesit DSFE 1B10 S UKN е подходяща за малки до средни домакинства. Този модел определено е удобен избор за двойки или малочислени домакинства. Компактният размер на миялната не прави компромис с производителността, тъй като предлага няколко полезни функции за ефективно миене на съдове.

Тази съдомиялна се предлага с различни програми за измиване, включително опции за интензивно, еко и бързо измиване, което ви позволява да изберете най-подходящия цикъл за вашите нужди. Интензивният цикъл е идеален за силно замърсени съдове, докато еко цикълът дава приоритет на пестенето на енергия и вода. Бързото измиване е идеално, когато трябва да почистите чиниите си набързо.

Удобно използване и поддръжка

Една отличителна характеристика на Indesit DSFE 1B10 S UKN е таймерът за забавяне, който ви позволява да настроите съдомиялната да стартира в удобно време, като например в часове с ниско енергийно натоварване или когато сте далеч от дома. Това ви помага да спестите разходи за енергия и гарантира, че вашите чинии са чисти, когато имате нужда от тях.

Отвътре съдомиялната е оборудвана с регулируеми рафтове и кошница за прибори, осигуряващи гъвкавост за поставяне на различни видове съдове и прибори. Уредът включва и самопочистващ се филтър, който спомага за запазване на работата му във времето с минимална поддръжка.

Като цяло, Indesit DSFE 1B10 S UKN е съдомиялна машина, която пести място, с набор от функции, предназначени да направят миенето на съдове по-удобно и ефективно. Нейният компактен размер, множество програми за измиване и таймер за забавяне я правят универсален избор за по-малки кухни или домакинства с ограничено пространство, позволявайки ви да се наслаждавате на чисти и искрящи съдове с лекота.


Характеристики:
Брой програми 5
Бърза програма Да
Енергиен клас A+
Интензивна програма Да
Капацитет 10 Kомплекта
Кратка програма Да
Неръждаваема стомана Да
Ниво на шум в dB 51 dB
Половин зареждане Да
Програма Еко Да
Размери на уреда (В/Ш/Д) в см 85 / 45 / 59
Регулируеми крачета Да
Система за сушене Да
Система против наводняване Да
Среднопретеглена годишна консумация на енергия 238 kWh
Гаранция 2 години гаранция