Съдомиялна 45см Bomann GSP 857 IX

  • Марка: Bomann
  • Модел: GSP 857 IX
  • Наличност: Неналичен
Уред върнат в 30 дневен срок
Цена: 799лв. Нова цена: 519лв.

Описание:

Свободностояща съдомиялна Bomann GSP 857 IX , A++ , 11 комплекта , 45 см.

Bomann GSP 857 IX е компактна съдомиялна машина с ширина 45 см, проектирана да пасва плътно в по-малки кухненски пространства, като същевременно предоставя ефективни и удобни решения за миене на съдове. Този модел е известен със своето елегантно и модерно покритие от неръждаема стомана, което не само добавя нотка елегантност към вашата кухня, но също така гарантира издръжливост и лесна поддръжка.

Ефективност и гъвкавост

С разнообразие от програми и функции за измиване, Bomann GSP 857 IX предлага гъвкавост и ефективност. Машината включва стандартни цикли на измиване като Нормално, Еко, Интензивно и Бързо, което ви позволява да изберете най-подходящата опция за вашите специфични нужди.

Интензивният цикъл е идеален за силно замърсени съдове, докато Еко цикълът пести енергия и вода, което прави миенето по-щадящо околната среда. Бързият цикъл е перфектен, когато чиниите ви трябва да бъдат измити набързо. Например, когато ви изненадат гости.

Вътрешното отделение на съдомиялната машина разполага с регулируеми рафтове и сгъваеми зъбци, което ви позволява да поберете различни видове и размери съдове, тенджери и тигани. Интериорът може да побере прилично количество съдове, което прави тази машина подходяща за по-малки домакинства или като вторична съдомиялна в по-големи кухни.

Енергийно ефективно решение за измиване на съдовете

По отношение на ефективността, Bomann GSP 857 IX е проектирана да пести вода и енергия, помагайки ви да намалите сметките си за комунални услуги и същевременно минимизира вашия отпечатък върху околната среда. Моделът включва функции като таймер за отложен старт, който ви позволява да планирате работните цикли да се изпълняват в извън пиковите часове, което допълнително ще оптимизира използването на енергия.

Този модел съдомиялна е известен със своята тиха работа, така че няма да наруши атмосферата в кухнята или разговорите, докато работи. Предлага се с удобен за потребителя контролен панел, който улеснява избора на желаните настройки и следенето на напредъка на вашия цикъл на измиване на съдовете. Уредът предлага удобство и функционалност на домакинствата, които искат да рационализират операциите при миене на съдове.


Характеристики:
AquaStop маркуч защита от преливане Да
Брой кошници 3
Брой програми 6
Брой пръскачки 3
Горна пръскачка Да
Дисплей LED
Енергиен клас A++
Индикатори за липса на сол и гланц Да
Индикация за оставащо време Да
Капацитет 11 Комплекта
Кратка програма Да
Ниво на шум в dB 47 dB
Отложен старт Да
Размери на уреда (В/Ш/Д) в см 84.5 / 44.8 / 60
Регулируеми крачета Да
Среднопретеглена годишна консумация на енергия 219 kWh
Гаранция 2 години гаранция