Съдомиялна 45см за вграждане Beko DIS25012

  • Марка: Beko
  • Модел: DIS25012
  • Наличност: Последен брой!
Уред върнат в 30 дневен срок
Цена: 649лв. Нова цена: 449лв.


*Безплатна доставка до адрес за градовете София и Варна. Важи за поръчки на стойност над 450лв.

Попълнете вашите данни и ние ще се свържем с Вас в рамките на работния ден.- ИЛИ -

се свържете с нас на телефон

0882 280 087


Описание:

Съдомиялна за вграждане Beko DIS25012 , A+ , 10 комплекта , 45 см.

Beko DIS25012 е компактна съдомиялна машина за вграждане с ширина 45 сантиметра, което я прави идеален избор за по-малки кухни или помещения, където може да не се побере пълноразмерна съдомиялна машина. Въпреки компактния си размер, тази машина предлага набор от функции и програми, за да направи миенето на съдове по-удобно и ефективно.

Ниска консумация на електричество и вода

Един от ключовите акценти на съдомиялната Beko DIS25012 е нейната енергийна ефективност. Моделът е с енергиен рейтинг A+, което показва, че консумира по-малко електричество и вода в сравнение с по-малко ефективни модели. Това определено ще доведе до спестяване на разходи за комунални услуги, като същевременно ви спестява и нуждата да миете съдовете на ръка.

По отношение на капацитета, DIS25012 може да побере до 10 сервиза, което е впечатляващо за малкия ѝ размер. Моделът разполага с регулируеми рафтове и разнообразие от сгъваеми зъбци, което ви позволява да персонализирате вътрешното оформление, за да побере различни видове съдове за хранене и готвене. Горната кошница е проектирана да се регулира на височина, улеснявайки поставянето на по-големи предмети в долната кошница, когато е необходимо.

Пълен списък с режими на измиване

Съдомиялната машина Беко предлага множество програми за измиване, които отговарят на различни нужди от почистване, като еко, интензивни и бързи цикли на измиване. Има и функция за отложен старт, която ви позволява да планирате миенето да започне в по-удобно време. Това може да бъде особено полезно, ако искате да се възползвате от часовете извън енергийния пик.

По отношение на нивото на шума, Beko DIS25012 е проектиран да работи тихо, като гарантира, че няма да пречи на ежедневните ви дейности или на разговорите в кухнята. Като цяло, Beko DIS25012 е спестяваща място и енергийно ефективна съдомиялна машина за вграждане с набор от функции, които отговарят на вашите нужди за миене на съдове. Тя е практичен избор за по-малки кухни, апартаменти или домове, където пространството е оскъдно.


Характеристики:
Water Safe - Защита срещу изтичане на вода и наводняване Да
Брой програми 5
Време за съхранение в случай на неизправност 24 часа
Дисплей LED
Енергиен клас A+
Индикатор за работа - LedSpot™ Да
Интензивна програма Да
Интериор Неръждаема стомана
Капацитет 10 Kомплекта
Лесно отварящ се капак на дозатора Да
Ниво на шум в dB 48 dB
Програма Quick&Shine - Пълен цикъл на пране за 58 минути Да
Размери на уреда (В/Ш/Д) в см 81.8 / 44.8 / 55
Светлинна точка на пода, индикираща работното състояние Да
Система за сушене Да
Среднопретеглена годишна консумация на енергия 237 kWh
Гаранция 2 години гаранция