Керамичен плот Siemens ET675FNP1E

  • Марка: Siemens
  • Модел: ET675FNP1E
  • Наличност: Последен брой!
Цена: 1,099лв. Нова цена: 769лв.


*Безплатна доставка до адрес за градовете София и Варна. Важи за поръчки на стойност над 450лв.

Попълнете вашите данни и ние ще се свържем с Вас в рамките на работния ден.- ИЛИ -

се свържете с нас на телефон

0882 280 087


Описание:

Керамичен плот за вграждане с 4 разширяеми зони Siemens ET675FNP1E

Siemens ET675FNP1E е висококачествен керамичен плот, предлагащ модерна технология за готвене и елегантен дизайн. Със своите иновативни функции и немски образец на инженерната мисъл, този уред е логичен избор за хората, които искат да надградят своите кухненски уреди до най-нова технология. Само при нас плотът на Сименс може да се закупи на ексклузивна цена.

TouchSlider - прецизно регулиране на температурата

Този керамичен плот разполага с четири зони за готвене, всяка със собствен контрол TouchSlider, който позволява прецизно регулиране на температурата с просто плъзгане на пръста. Технологията touchSlider е не само удобна, но и естетична, допринасяйки за изчистения и минималистичен облик на уреда.

Безрамковият дизайн и черната стъклена повърхност правят плота лесен за почистване и му позволяват да се интегрира безпроблемно в различни кухненски стилове. Siemens ET675FNP1E е известен със своите възможности за бързо нагряване, което ви гарантира, че можете да започнете да готвите незабавно.

Котлонът е оборудван и с функция powerBoost, която временно увеличава мощността на една или повече зони за готвене, давайки възможност за по-бързо готвене и достигане на точката на кипене. Всяка зона за готвене разполага с таймер, който може да се настрои до 99 минути, осигурявайки прецизен контрол върху времето за готвене.

Безопасността е приоритет за Siemens

Безопасността е приоритет при всички уреди на Сименс и тя присъства в технологията на този плот. Той разполага с индикатори за остатъчна топлина, за да ви предупреди, ако зоната за готвене е все още гореща, дори след като е била изключена. Функцията за заключване за деца предотвратява случайни настройки от малките палави ръчички, осигурявайки спокойствие за семействата с малки деца.

Керамичният плот Siemens ET675FNP1E е кухненски уред от най-висок клас, предлагащ авангардна технология, лекота на използване и функции за безопасност. Неговата комбинация от стил и функционалност го правят отлично допълнение към всяка модерна кухня и най-удачен избор за домакинствата, които търсят премиум котлон за своите кулинарни нужди.


Характеристики:
Автоматично изключване когато не е използван Да
Брой котлони 4, включва разширяеми зони
Индикация за остатъчна топлина Да
Контрол Touch
Нива на мощност 17 (9 главни и 8 междинни)
Произведено в Германия Да
Размери на уреда (В/Ш/Д) в см 4.5 / 60.2 / 52
Родителски контрол (Заключване за деца) Да
Таймер Да
Тип на плота Индукционен
Гаранция 3 години гаранция