Керамичен плот Bauknecht CTAR 9642IN

  • Марка: Bauknecht
  • Модел: CTAR 9642IN
  • Наличност: Последен брой!
Цена: 539лв. Нова цена: 349лв.


*Безплатна доставка до адрес за градовете София и Варна. Важи за поръчки на стойност над 450лв.

Попълнете вашите данни и ние ще се свържем с Вас в рамките на работния ден.- ИЛИ -

се свържете с нас на телефон

0882 280 087


Описание:

Bauknecht плот за вграждане CTAR 9642 IN

Предлагаме ви стъклокерамичен плот Bauknecht CTAR 9642IN с 4 нагревателни елемента / 60 см / - 4 зони за готвене SprintStar. Плотът е изработен от неръждаема стомана и принадлежи към енергиен клас A. Минималните козметични дефекти по тялото на уреда не бива да ви притесняват. Те по никакъв начин не се отразяват на неговата работа, но са причина за изключително изгодната цена.

Лесно управление с докосване - touch control

Удобно подредените контролни панели на нашия стъклокерамичен плот Bauknecht правят готвенето много по-лесно. Можете да контролирате отделните зони за готвене само с едно докосване на пръста и да държите действието под контрол през цялото време в ръцете си. Тъч контролът на нагревателите ви предлага прецизност и лекота при настройката на температурата на готвене.

Зоните за готвене са подредени както следва:

  • Предна лява: 14,5 см диаметър, 1200 вата;
  • Задна лява: 12/21 см диаметър, 750/2100 вата;
  • Задна дясна: 14,5 см диаметър, 1200 вата;
  • Предна дясна: 14,5/25 см диаметър, 1000/1800 вата.

Управлението на режимите на работа дължи своето удобство на фронтално разположения контролен панел. 4-те горещи зони включват: 4-посочен индикатор за остатъчна топлина, включително 1 двукръгова зона за готвене и 1 зона за готвене в съд за печене. Наличен е дигитален дисплей на зададената мощност за всяка зона за готвене.

Schott Ceran – революционен стъклокерамичен плот

Чрез този уред, ние ви даваме възможност да готвите върху стъклокерамика, която е направена без добавяне на токсични тежки метали като арсен и антимон. Плотът е направен основно от естествен кварцов пясък. В сравнение с други стъклокерамични повърхности за готвене, плотовете от Schott Ceran също така имат по-дълъг експлоатационен живот, благодарение на по-високата им устойчивост на топлина.

Серията керамични плотове Bauknecht CTAR 9642IN са разработени за пълна пожарна безопасност. В управлението на устройството е интегрирана функция заключване за деца, която защитава не само вашето имущество, но преди всичко любимите ви хора. Уредът може да се закупи онлайн с напълно безплатна доставка за градовете София и Варна.


Характеристики:
Заключване за деца (Родителски контрол) Да
Зони за готвене 4 (2 от които се уголемяват)
Индикация за остатъчна топлина Да
Размери на уреда (В/Ш/Д) в см 4.6 / 58 / 51
Управление Сензорно
Гаранция 2 години гаранция