Индукционен плот Bauknecht BS 7160C FT

 • Индукционен плот Bauknecht BS 7160C FT 1 година гаранция
 • Индукционен плот Bauknecht BS 7160C FT
 • Индукционен плот Bauknecht BS 7160C FT
 • Индукционен плот Bauknecht BS 7160C FT
 • Индукционен плот Bauknecht BS 7160C FT
 • Индукционен плот Bauknecht BS 7160C FT
 • Индукционен плот Bauknecht BS 7160C FT
 • Марка: Bauknecht
 • Модел: BS 7160C FT
 • Наличност: Неналичен
Цена: 839лв. Нова цена: 499лв.

Описание:

Индукционен плот за вграждане с 4 зони Bauknecht BS 7160C FT , FlexZone , 18 Степени на загряване

Индукционният плот Bauknecht BS 7160C FT е елегантен и модерен готварски уред, предназначен да подобри ефективността и безопасността на вашата кухня. Той ще ви впечатли със своята гладка повърхност от черна стъклокерамика, която не само добавя нотка елегантност към всеки кухненски декор, но също така прави почистването и поддръжката изключително лесни. Повърхността на плота е гладка и безшевна, което позволява бързо избърсване след готвене.

Значително по-бърз и енергийно ефективен метод на готвене

Bauknecht BS 7160C FT е базиран на усъвършенствана индукционна технология, която използва електромагнитни полета за директно нагряване на съдовете. Този метод на готвене е значително по-бърз и енергийно ефективен в сравнение с традиционните газови или електрически котлони. Топлината се генерира директно в съдовете за готвене, което означава, че повърхността на котлона остава относително хладна на допир, което повишава безопасността чрез намаляване на риска от изгаряния.

Плотът е оборудван с множество готварски зони, всяка с възможност за прецизен контрол на температурата. Въпросната функция е особено полезна за кулинарни рецепти, които изискват специфични настройки на топлината, като варене на деликатни сосове или пържене на месо при високи температури. Интуитивните сензорни контроли улесняват управлението на настройките с просто докосване или плъзгане, осигурявайки удобно изживяване.

Функции за безопасност

Безопасността е ключов аспект в дизайна на индукционния плот Bauknecht BS 7160C FT. Той включва няколко механизма за безопасност, като:

 • Автоматично изключване;
 • Индикатори за остатъчна топлина;
 • Функция за заключване от деца и др.

Функцията за автоматично изключване гарантира, че котлонът ще се изключи, ако открие празен съд или ако е бил оставен включен за продължителен период от време без никакви промени в настройките. Индикаторите за остатъчна топлина предупреждават потребителя, когато повърхността е все още гореща, предотвратявайки неволни изгаряния, докато функцията за заключване за деца предотвратява нежеланото включване на уреда от деца.

Освен това, Bauknecht BS 7160C FT е проектиран за лесен монтаж и интегриране в повечето съвременни кухни. Неговият елегантен дизайн и разширена функционалност го правят желан кухненски помощник за всички, които търсят както стил, така и производителност.


Характеристики:
FlexiZone - автоматично разпознава размера, броя и позицията на тиганите Да
PowerBoost функция на плота: 35% по-бързо нагряване от най-високото ниво на мощност Да
Автоматични програми Да
Брой котлони 4
Индикация за остатъчна топлина Да
Размери на уреда (В/Ш/Д) в см 5.4 / 57.7 / 50.7
Родителски контрол (Заключване за деца) Да
Таймер Да
Тип на плота Индукционен
Управление Сензорно
Гаранция 1 година гаранция