Индукционен плот AEG IKB64311XB

  • Марка: AEG
  • Модел: IKB64311XB
  • Наличност: Неналичен
Цена: 979лв. Нова цена: 679лв.

Описание:

Индукционен плот за вграждане с 4 зони AEG IKB64311XB , 60 см , Hob2Hood

AEG IKB64311XB е висококачествен индукционен плот, предлагащ ефективни и прецизни режими за готвене. Със своя елегантен външен вид и разширени функции той е проектиран да отговори на нуждите на модерните кухни и очакванията на все по-взискателните купувачи. Само при нас можете да закупите този кухненски уред на толкова ниска цена.

Модерен дизайн и революционна технология

AEG IKB64311XB се отличава с модерен дизайн. Гладката черна стъклена повърхност не само ще добави нотка елегантност към вашата кухня, но и ще я направи лесна за почистване. Това е стандартен плот с ширина 60 см, който се вписва добре в повечето кухненски пространства - компактният дизайн позволява разнообразни опции за инсталиране на уреда.

Плотът използва индукционна технология, известна със своето бързо и прецизно нагряване. Той генерира топлина директно в основата на готварския съд чрез електромагнитни полета, което го прави супер ефективен и удобен. Котлоните се загряват и се охлаждат еднакво бързо, с което се намалява риска от изгаряния и се осигурява по-безопасно готвене.

IKB64311XB разполага с четири зони за готвене с различни размери, за да побере различни размери тенджери и тигани. Това включва и гъвкава зона, която може да се адаптира към размера и формата на по-големите готварски съдове. Интуитивните сензорни контроли ви позволяват лесно да регулирате температурата и нивата на мощност за всяка зона, осигурявайки прецизен контрол върху готварските операции.

Функции за безопасност

Този индукционен плот на AEG е оборудван с множество функции за безопасност. Включени са индикатори за остатъчна топлина, защитно заключване за деца и функция за автоматично предпазно изключване, която изключва котлона, ако открие липса на готварски съдове или ако котлонът е оставен включен за продължителен период от време.

Плотът е съвместим с технологията Hob2Hood на AEG, която му позволява да комуникира с абсорбаторите, поддържащи Hob2Hood функция. Така автоматично се регулира вентилацията въз основа на вашите готварски дейности, за да подобри цялостното изживяване при готвене. Индукционните котлони са известни със своята енергийна ефективност и IKB64311XB не прави изключение. Той загрява само основата на готварския съд, като намалява загубата на енергия, осигурявайки по-кратко време за готвене.


Характеристики:
Hob2Hood (Свързане на плота с аспиратора) Да
Автоматично изключване когато не е използван Да
Брой котлони 4
Индикация за остатъчна топлина Да
Размери за изрязване на плота (Ш/Д) в см 56 / 49
Размери на устройството (ШxД) 57.6 / 51.6
Родителски контрол (Заключване за деца) Да
Степени на мощност 14
Таймер Да
Тип на плота Индукционен
Управление Сензорно
Фунция Power booster Да
Гаранция 3 години гаранция