Индукционен плот AEG IAE84851FB

  • Марка: AEG
  • Модел: IAE84851FB
  • Наличност: Неналичен
Цена: 2,699лв. Нова цена: 1,249лв.

Описание:

Индукционен плот за вграждане с 4 зони AEG IAE84851FB , 78 см , Hob2Hood

AEG IAE84851FB е висококачествен индукционен плот, предназначен да внесе ефективност и прецизност във вашите кулинарни изяви. Индукционните котлони използват електромагнитни полета за директно нагряване на съдовете за готвене, предлагайки по-кратко време за загряване и прецизен контрол на температурата. Този специфичен модел на AEG е известен със своите разширени функции и елегантен дизайн.

4 зони за готвене за съдове с различен диаметър

С четири зони за готвене, индукционният плот AEG IAE84851FB осигурява достатъчно пространство за различни размери тенджери и тигани. Функцията "FlexiBridge" ви позволява да комбинирате две зони за готвене в една по-голяма, като побирате по-големи готварски съдове или няколко тенджери едновременно.

Всяка зона за готвене е оборудвана с индивидуално плъзгащо се сензорно управление, което позволява прецизно регулиране на мощността и температурата. IAE84851FB може да се похвали с набор от иновативни технологии. Функцията "Hob2Hood" синхронизира плота със съвместими AEG аспирационни уреди, като автоматично регулира скоростта на вентилатора според топлинната мощност на плочата.

Функцията "PowerBoost" осигурява бърз изблик на топлина за бързо достигане на точката на кипене, докато настройката "Keep Warm" поддържа ниска, постоянна температура, за да предотврати охлаждането на съдовете. Плотът има вградена функция за автоматично изключване, когато нито една от работните зони не се използва.

Функции за безопасност

Безопасността е приоритет за AEG и тя присъства в този индукционен плот. Той разполага с "Индикатор за остатъчна топлина", за да предупреждава потребителите, когато зоната за готвене е все още гореща, намалявайки риска от неволни изгаряния. В допълнение, "Child Safety Lock" предотвратява неволни промени в настройките.

Повърхността на плота е изработена от гладко керамично стъкло, което е лесно за почистване и поддръжка. Неговият минималистичен дизайн със сензорни контроли добавя модерен щрих към интериора на всяка кухня.

Като цяло, индукционният плот AEG IAE84851FB съчетава авангардна технология с удобни за потребителя функции, което го прави отличен избор за онези от вас, които очакват ефективност, прецизност и безопасност в своя нов готварски уред.


Характеристики:
Hob2Hood (Свързане на плота с аспиратора) Да
Автоматично изключване когато не е използван Да
Автоматично изключване на котл. Да
Брой котлони 4
Електронен таймер със задаване на време, начало и край на готвене
Индикация за остатъчна топлина Да
Интензивна степен с автоматично изключване Да
Ниво на шум в dB 62 dB
Размери на уреда (В/Ш/Д) в см 21 / 79.3 / 51.5
Родителски контрол (Заключване за деца) Да
Сензор за пържене Да
Тип на плота Индукционен
Управление Сензорно
Фунция Power booster Да
Гаранция 3 години гаранция