Сушилня AEG TR8T60680

  • Марка: AEG
  • Модел: TR8T60680
  • Наличност: Последен брой!
Цена: 1,349лв. Нова цена: 1,349лв.


*Безплатна доставка до адрес за градовете София и Варна. Важи за поръчки на стойност над 450лв.

Попълнете вашите данни и ние ще се свържем с Вас в рамките на работния ден.- ИЛИ -

се свържете с нас на телефон

0882 280 087


Описание:

Сушилня с термопомпа AEG модел - TR8T60680 , 8 кг А+++

Наличието на сушилня в един дом го прави по-функционален и удобен. Ако си търсите модерен уред, който притежава иновативни работни програми, но в същото време е с ниска цена, изберете сушилнята AEG TR8T60680. Това е модел от най-ново поколение с капацитет 8 кг, в чийто дизайн са заложени ProSense технология, ProTex барабан и термопомпа.

Какво отличава сушилните с термопомпа от всички останали?

Сушилните с термопомпа се различават от традиционните вентилационни или кондензаторни сушилни по своя подход при сушене на дрехите. Докато конвенционалните модели използват електрически или газови елементи за директно генериране на топлина, термопомпените уреди използват по-енергийно ефективен механизъм.

В сушилнята с термопомпа AEG TR8T60680 е внедрена хладилна система, която извлича влагата от въздуха вътре в барабана. Този влажен въздух след това преминава през топлообменник, където топлината се прехвърля за изпаряване на водата. Изсушеният въздух се нагрява отново и циркулира обратно в барабана, докато кондензираната вода се събира в резервоар или се оттича.

Ключовата разлика при термопомпените сушилни е в повторното използване на топлинна енергия. Традиционните модели отделят горещ въздух в околната среда, което води до загуба на енергия. За разлика от тях, термопомпените уреди рециклират и използват повторно топлината, което ги прави по-енергийно ефективни и екологични. Въпреки че сушилните с термопомпа обикновено са с по-висока първоначална цена, тяхната по-ниска консумация на енергия води до спестяване на разходи с течение на времето.

Икономия на ресурси с ProSense технология

Технологията ProSense е иновативна функция в съвременните перални и сушилни машини, предназначена да оптимизира работните цикли. Чрез интелигентно претегляне на размера на зареденото пране, ProSense осигурява ефективност, като коригира адекватно времето на цикъла и консумацията на вода.

Тази технология адаптира процеса на сушене към специфичния товар, предотвратявайки ненужното използване на ресурси и намалявайки сметките на домакинството. ProSense не само подобрява цялостната производителност на пералнята, но също така допринася за пестенето на енергия и вода, правейки рутинните процедури по почистване на дрехите по-икономични и екологични.

Интелигентната адаптация в сушилнята AEG TR8T60680 помага на потребителите да постигнат оптимални резултати от прането и сушенето, като същевременно минимизира въздействието върху околната среда от всеки работен цикъл.


Характеристики:
AbsoluteCare система за сушене на деликатни тъкани
Okoflow филтър за по-лесно почистване Да
ProSense технология - претегля размера на прането и намаля времето и количеството вода нужна за цикъла Да
ProTex барабан , по-нежен към дрехите Да
Sensidry технология на сушене с по-ниска температура Да
Брой програми 7
Енергиен клас A+++
Капацитет 8 кг
Ниво на шум в dB 66 dB
Отложен старт Да
Показване на оставащото време Да
Размери на уреда (В/Ш/Д) в см 85 / 59.6 / 66.3
Родителски контрол (Заключване за деца) Да
Среднопретеглена годишна консумация на енергия 176 kWh
Термопомпа Да
Гаранция 3 години гаранция