Сушилня AEG TR7T60580

  • Марка: AEG
  • Модел: TR7T60580
  • Наличност: Неналичен
Цена: 1,449лв. Нова цена: 1,099лв.

БЕЗОПАСНО СУШЕНЕ НА НИСКИ ТЕМПЕРАТУРИ Технологията AEG SensiDry извлича влагата от тъканите при температура наполовина по-ниска от тази при традиционните сушилни без да удължава значително времето за сушене. Това гарантира, че тъканите никога няма да бъдат подлагани на ненужна топлина. Вашите дрехи ще запазят по-дълго време първоначалния си вид от деня, в който сте ги закупили. А с ниската температура пестите и енергия.

ТЕХНОЛОГИЯ PROSENSE®. ГРИЖА ЗА ДРЕХИТЕ, ПЕСТЕНЕ НА ЕНЕРГИЯ И ВОДА. Технологията ProSense® пести вода и енергия, като гарантира най- добрата обработка за всяка дреха чрез автоматично измерване на всяко пране и персонализиране на програмата. Сензорите регулират прецизно времето на пране, за да се избегне излишно препиране. Получавате усещане за свежест всеки път, като едновременно с това пестите вода и енергия.

НЕЖЕН БАРАБАН PROTEX Всички перални машини AEG са с барабан ProTex, специално разработен с грижа за тъканите. С повече и по-тесни отвори (перфорации), в сравнение със стандартните барабани, нежният барабан ProTex редуцира разпъването на дрехите и надеждно запазва формата и материята им по време на центрофугиране.


Описание:

Сушилня с термопомпа AEG модел - TR7T60580 , 8 кг А+++


Характеристики:
Okoflow филтър за по-лесно почистване Да
ProSense технология - претегля размера на прането и намаля времето и количеството вода нужна за цикъла Да
ProTex барабан , по-нежен към дрехите Да
Sensidry технология на сушене с по-ниска температура Да
Брой програми 7
Енергиен клас A++
Капацитет 8 кг
Ниво на шум в dB 66 dB
Отложен старт Да
Показване на оставащото време Да
Размери на уреда (В/Ш/Д) в см 85 / 59.6 / 66.3
Родителски контрол (Заключване за деца) Да
Среднопретеглена годишна консумация на енергия 235 kWh
Термопомпа Да