Пералня със сушилня Samsung WD80J5B30AW

  • Марка: Samsung
  • Модел: WD80J5B30AW
  • Наличност: Неналичен
Цена: 1,186лв. Нова цена: 849лв.

Описание:

Samsung пералня + сушилня WD80J5B30AW

WD80J5B30AW е комбиниран уред, който пере и суши с голям капацитет при ниски нива на шум и консумация на електричество. Самсунг е компания, на която дължим по-голямата част от иновациите, интегрирани в домакинството. Нейната битова техника и електроника ни гарантират пълно потребителско задоволство. Минималните поражения по корпуса не се отразяват на работата на машината. Предлагаме я с 2 години гаранция.

Универсален уред с набор от иновативни функции

Комбинираната пералня Samsung е универсално устройство, което съчетава всички необходими функции: пране, сушене и използване на пара. В режим на пране уредът ви позволява да заредите максимум 8 кг пране и развива скорост до 1400 оборота в минута по време на цикъла на центрофугиране, но изсушава по-малко пране за един цикъл - до 6 кг.

В същото време инверторният двигател се превърна в „сърцето“ на машината, което е по-енергийно ефективно, по-малко шумно и има дълъг експлоатационен живот. Гаранционният му срок е 10 години. Не бихте се радвали на толкова ефективно и качествено изпиране. Не и без собствения генератор EcoBubble, който превръща перилния препарат в мехурчета за по-деликатно изпиране и премахване на петна и замърсявания.

Смарт грижа за вашите дрехи

Моделът осигурява най-висока енергийна ефективност и индивидуален подход, изпирайки вашите дрехи с по-нисък разход на енергия, време и усилия. EcoBubble™ осигурява мощно, но нежно изпиране дори при ниски температури. Контролът чрез изкуствен интелект оптимизира процеса на пране, опростявайки работата на потребителя.

С комбинираната Samsung пералня можете да перете на по-ниски температури, икономисвайки електричество и защитавайки тъканите от износване. Благодарение на технологията EcoBubble™, препаратът се превръща в мехурчета, прониквайки по-бързо в тъканта, за да премахне с лекота дори по-упоритите замърсявания. Предварително разпенване на препарата улеснява изплакването.

AI контрол – вашият личен асистент в изпирането

Противно на всеобщото схващане, прането и изсушаването на дрехи и бельо не е проста задача. В процес на работа трябва да се вземат под внимание множество аспекти – видът и изискванията на различни материи, времето, нужно за да е ефективен работният цикъл, както и изборът на програма.

За да не се налага да правите сложни изчисления и  анализи, Самсунг ви е осигурил личен асистент в прането. Комбинираната пералня със сушилня Samsung дължи своята ефективност на изкуствен интелект. Той персонализира прането ви, като усвоява навици, предлага цикли и показва навременна информация.

Приложението SmartThings предлага съвети относно цикли, планиране и отстраняване на неизправности. Винаги ще ви бъде предложена перфектната настройка за сушене за вашия цикъл на пране. Програмата е съобразена с типа на материите, така че изсушаването им в барабана да не причини свиване и силно намачкване на тъканите.

Кои са плюсовете на комбинирания уред?

Машина, която не само изпира, но и суши дрехите, ви позволява да си спестите простирането, както и пространството, което би заел един допълнителен уред. Всеки качествен съвременен уред също така ви позволява да извадите дрехите и бельото в готово за гладене състояние. Заслужава си да изберете комбо-моделът Samsung пералня със сушилня, дори ако имате нужда от тази функция само няколко пъти в годината.

Това е не само наше мнение, но и мнението на експертите по домакинска техника. Цената дори не може да се изтъкне като логичен довод срещу подобно решение. Много често практически няма разлика в цената на пералните машини от един и същ клас със и без сушилня.

Машинното сушене ще ви помогне, ако след няколко часа трябва да облечете конкретна дреха, а вие току-що сте я сложили да се пере. Ако трябва бързо и често да сменяте бельото и дрехите на децата си, или се намокрите от дъжда и трябва спешно да изсушите дрехите си – и в много други случаи, покупката на комбинирана пералня Samsung WD80J5B30AW е мъдро и далновидно решение. Пералните-сушилни спестяват пари, а с появата на тесни модели с дълбочина от 40 до 49 см., и повече пространство.


Характеристики:
Брой програми 13
Дисплей Да , LED
Енергиен разход за пълен цикъл 6.48 kWh
Инверторен мотор Да
Капацитет 8 / 6 кг
Ниво на шум в dB 54 dB
Ниво на шум при сушене в dB 59 dB
Ниво на шум при центрофугиране в dB 73 dB
Размери на уреда (В/Ш/Д) в см 85 / 60 / 60
Разход на вода за пълен цикъл 88 л
Скорост на центрофугиране (макс.) 1400 об/мин.
Спести 351 лв.
Пералня Bauknecht WMT Zen 6 BD N

1,000лв. 649лв.

Спести 201 лв.
Пералня Bauknecht WAT 6312 N

800лв. 599лв.

Спести 211 лв.
Пералня Bauknecht WAP 919 N

840лв. 629лв.

Спести 251 лв.
Пералня със сушилня LG F14WD95TN2

1,100лв. 849лв.

Спести 320 лв.
Пералня със сушилня LG V7WD107H2E

1,619лв. 1,299лв.

Спести 260 лв.
Сушилня Beko DHC946GX

1,099лв. 839лв.

Спести 2800 лв.
Пералня със сушилня LG LSWD100E

5,599лв. 2,799лв.

Спести 311 лв.
Пералня LG F4WV708P1E

1,150лв. 839лв.

Спести 531 лв.
Пералня със сушилня AEG L9WEF80690

2,680лв. 2,149лв.