Пералня със сушилня Hanseatic HWT 7512 B

  • Пералня със сушилня Hanseatic HWT 7512 B
  • Марка: Hanseatic
  • Модел: HWT 7512 B
  • Наличност: Неналичен
Уред върнат в 30 дневен срок
Цена: 949лв. Нова цена: 659лв.

Описание:

Пералня със сушилня Hanseatic модел - HWT 7512 B ,  7/5 КГ, 1200 об/мин.

Hanseatic HWT 7512 B е универсална пералня с интегрирана сушилня, която предлага комбинирано решение за пране и сушене на домакинствата. С капацитет на пране от 7 кг и капацитет на сушене от 5 кг, този уред е подходящ за семейства с вариращи нужди от изпиране на дрехи и спално бельо Най-добрият начин да спестите пространство в малкото си жилище е покупката на първокласна комбо машина 2 в 1.

Дозиране на вода спрямо натоварването

Пералнята работи при скорост на центрофугиране от 1200 оборота в минута (обороти в минута), което позволява ефективно извличане на водата от дрехите по време на цикъла на центрофугиране. Тази по-висока скорост на центрофугиране допринася за намаляване на времето за сушене, като по този начин машината пести електричество, ограничавайки времето за работа на сушилнята.

Оборудвана с множество програми за пране, Hanseatic HWT 7512 B се грижи за различни видове тъкани и нива на замърсяване. Потребителите могат да изберат подходящата програма за техните специфични изисквания, независимо дали става въпрос за нежен цикъл за деликатни тъкани или по-интензивно пране на силно замърсени дрехи. Включването на кратка програма е от полза за тези, които трябва да перат по-малки количества за по-кратко време.

Идеално решение за малките жилища

Сушилнята, интегрирана в уреда, елиминира нуждата от покупка на отделна сушилна машина, с което пести място и осигурява удобство. Капацитетът на сушене от 5 кг е подходящ за умерено количество пране и гарантира, че дрехите излизат от уреда готови за носене, без да е необходимо допълнително време за сушене.

Освен всички други полезни функционалности, Hanseatic HWT 7512 B разполага с удобен за потребителя контролен панел и цифров дисплей, което улеснява потребителите при навигирането през различни настройки и им позволява да наблюдават напредъка на техните работни цикли.

От съществено значение е да се запознаете с ръководството за потребителя относно конкретни инструкции за поддръжка, отстраняване на неизправности и оптимална употреба, за да осигурите дълготрайност и ефективна работа на уреда.


Характеристики:
Брой програми 15
Възможност за настройване на оборотите и градусите Да
Инверторен мотор Да
Кантар в барабана - дозира вода, спрямо натоварването Да
Кратка програма Да
Ниво на шум в dB 58 dB
Ниво на шум при центрофугиране в dB 76 dB
Опция против петна Да
Отложен старт Да
Размери на уреда (В/Ш/Д) в см 84.5 / 60 / 58
Родителски контрол (Заключване за деца) Да
Скорост на центрофугиране (макс.) 1200 об/мин.
Гаранция 2 години гаранция