Пералня със сушилня Bauknecht WT Super Eco 9716

  • Пералня със сушилня Bauknecht WT Super Eco 9716 2 години гаранция
  • Пералня със сушилня Bauknecht WT Super Eco 9716
  • Пералня със сушилня Bauknecht WT Super Eco 9716
  • Пералня със сушилня Bauknecht WT Super Eco 9716
  • Пералня със сушилня Bauknecht WT Super Eco 9716
  • Марка: Bauknecht
  • Модел: WT Super Eco 9716
  • Наличност: В наличност
Цена: 1,199лв. Нова цена: 849лв.


*Безплатна доставка до адрес за градовете София и Варна. Важи за поръчки на стойност над 450лв.

Попълнете вашите данни и ние ще се свържем с Вас в рамките на работния ден.


- ИЛИ -

се свържете с нас на телефон

0896 339 383


Описание:

Комбинирана пералня със сушилня Bauknecht WT Super Eco 9716. 9 / 7 кг , 1600 об/мин.

Комбинираната пералня със сушилня Bauknecht WT Super Eco 9716 може да бъде ваша на изключително изгодна цена. Предлагаме ви един превъзходен уред, произведен специално за западния пазар. Качеството на електрическите му компоненти и детайли е в пъти по-високо от това на уредите, произведени за източния пазар. Минималните козметични дефекти засягат единствено корпуса и не се отразяват на работата на машината.

С какво ще ви впечатли пералнята Bauknecht?

Пералнята Баукнехт WT Super Eco 9716 е с капацитет 9 кг при пране и 7 кг при сушене. Изцяло дигиталното управление ви позволява да избирате прецизно работните режими. Всяка избрана програма, както и оставащото време се показват на LCD дисплея. Моделът е оборудван с ProSilent инверторен мотор, който осигурява тиха и икономична работа.

Bauknecht има завиден опит в производството на битови перални машини - първият такъв уред слиза от поточната линия през 1955 г. Това беше доста голяма машина с две отделения, в едното от които се переше, а във второто се изстискваше прането. В продължение на шестдесет години външният вид на този тип техника се промени до неузнаваемост и нейните възможности все още правят огромно впечатление.

Размерите на пералня Баукнехт Супер Еко са: 85 х 60 х 60см – височина, широчина, дълбочина. Краката са с регулируема височина, което позволява уредът да се инсталира дори върху неравен под. С правилното регулиране на всяко краче не само ще се осигури максимална стабилност на уреда, но и ще се намалят вибрациите по време на на цикъла на центрофугиране.

Енергиен клас: Клас на пране - D, клас на центрофуга - E (максималната скорост е 1600 оборота в минута – по-голямата част от влагата от дрехите ще бъде гарантирано отстранена). Нивото на шум при пране с тази комбинирана пералня със сушилня е 59 dB, а при сушене - 83 dB. Консумацията на електроенергия за цикъл е 0,7 kWh, а консумацията на вода е 50 литра.

По отношение на тези характеристики трябва да се направи едно уточнение. Факт е, че производителите дават данни за икономичен режим при пълно натоварване на пералнята, но в зависимост от вида на програмата и теглото на дрехите, тези характеристики ще се променят. Най-краткото пране ще изисква 20 литра вода и 0,11 kWh електроенергия, докато за най-интензивният процес ще са нужни 60 литра и 1,9 kWh.

Работни режими

Комбинираната със сушилня Баукнехт пералня има десет програми за пране. Режимите "Памук", "Синтетика", "Вълна" са предназначени за дрехи от съответните видове тъкани. За всеки от тях, в зависимост от степента на замърсяване, можете да изберете температурата на водата от няколко предложени опции.

Програмата "Mix" включва едновременно зареждане на памучни, синтетични и ленени тъкани с леко или средно замърсяване. В същото време можете да перете заедно само дрехи от една и съща цветова гама. Има и три режима за изделия от бели, светли и тъмни материали. При пране на дрехи в бели и светли цветове, машината ще се погрижи те да запазят оригиналния си цвят и да не се появяват жълтеникави и сиви нюанси.

Тази комбинирана пералня има специална програма за черни и тъмни дрехи, която ще ги предпази от избеляване (в този случай препоръчваме използването на течни перилни препарати). Програмата "Деликатно пране" е подходяща за бельо и други изделия от деликатни и взискателни материи.

"Експресно пране" (продължителността му е 15 минути) се използва за дрехи с минимално замърсяване. Режимът "Cotton Eco" трябва да се използва за памучни тъкани с обичайно ниво на замърсяване. Ако не бързате - процесът ще продължи около четири часа, а консумацията на вода и електричество ще бъде умерена. Индикаторите на тази програма са посочени в описанието на устройството.

Под големия дисплей, който показва времето до края на прането, има ред бутони. С тяхна помощ повечето програми могат да бъдат свързани с допълнителни функции за оптимални резултати от прането и ефективно използване на ресурсите. Този модел комбинирана пералня със сушилня може да се намери на доста високи цени в други магазини, но при нас цената е достатъчно достъпна, за да се възползвате от атрактивното ни предложение.

Иновации за по-разумно използване на перилния препарат

Тази пералня Bauknecht е оборудвана с устройство Eco Ball. Това е механизъм, разположен на дъното на резервоара. Неговата задача е да предотврати излизането на неразтворени зрънца прах от машината, което според идеята на създателите му трябва да доведе до стопроцентово използване на препарата. Освен това, заедно с филтъра, той ще задържа малки предмети (монети, копчета) и ще предпази помпата от повреда.

Друга интелигентна функция, с която може да се похвали тази Bauknecht пералня, са препоръките за дозиране. В зависимост от избраната програма, вида на тъканта и степента на замърсяване, тя ще ви посъветва за оптималната доза перилен препарат, което ще осигури реални икономии на прах. Според производителите, ако извършите повече от двеста изпирания за една година, следвайки инструкциите на уреда, ще спестите няколко килограма от перилния продукт.

Устройството има възможности за самодиагностика (показват се кодове за грешки), така че можете да коригирате незначителни неизправности, без да прибягвате до помощта на сервизния център. Най-честите проблеми са свързани с източването на водата. Ако възникне такава ситуация, тогава потребителят трябва да провери състоянието на филтъра, който може да е запушен. Почистването му не отнема много време и не изисква специални умения.

Поръчайте още сега комбинирана пералня Bauknecht пералня, за да се възползвате от супер изгодната ѝ цена.


Характеристики:
ProSilent инверторен мотор Да
Stop and Add - позволява да дадете пауза и да добавите забравено пране Да
Безопастност Защита от пренапрежение, преливане ,контрол против пяна, родителски контрол
Дисплей Да , LCD
Кантар в барабана - дозира вода, спрямо натоварването Да
Капацитет на пране 9 кг
Капацитет на сушене 7 кг
Максимална скорост на въртене 1600 об / мин 1600 об / мин
Ниво на шум в dB 53 dB
Ниво на шум при сушене в dB 59 dB
Ниво на шум при центрофугиране в dB 83 dB
Отложен старт Да
Показване на оставащото време Да
Пране - Енергиен клас по нов стандарт D
Програма за петна Да
Размери на уреда (В/Ш/Д) в см 85 / 60 / 60
Родителски контрол (Заключване за деца) Да
Сушене - Енергиен клас по нов стандарт E
Функция пара ( по-малко гънки, противоалергенни програми) Да
Гаранция 2 години гаранция
Спести 460 лв.
Пералня LG F6WV710AT2

1,829лв. 1,369лв.

Спести 350 лв.
Пералня Bauknecht B8 W946WB DE

1,429лв. 1,079лв.

Спести 540 лв.
Пералня със сушилня LG F4DV710H1

1,799лв. 1,259лв.

Спести 411 лв.
Пералня със сушилня Samsung WD90T754ABX

1,680лв. 1,269лв.

Спести 401 лв.
Пералня Siemens WG44G2A40

1,600лв. 1,199лв.

Спести 131 лв.
Пералня Whirlpool TDLRB 65332BS EU

900лв. 769лв.

Спести 171 лв.
Пералня Bauknecht W ACTIVE 8A

850лв. 679лв.

Спести 141 лв.
Пералня Bosch WAN28160BY

970лв. 829лв.

Спести 451 лв.
Пералня AEG L7FBE68SCA

1,800лв. 1,349лв.

Спести 151 лв.
Пералня AEG L6SE26CC

1,000лв. 849лв.