Пералня Siemens WM14N001

  • Марка: Siemens
  • Модел: WM14N001
  • Наличност: Последен брой!
Цена: 929лв. Нова цена: 799лв.


*Безплатна доставка до адрес за градовете София и Варна. Важи за поръчки на стойност над 450лв.

Попълнете вашите данни и ние ще се свържем с Вас в рамките на работния ден.- ИЛИ -

се свържете с нас на телефон

0882 280 087


Описание:

Свободностояща пералня Siemens WM14N001 , 8 кг, А+++ / A , 1400 об/мин. , SpeedPack M

Пералнята Siemens WM14N001 е забележителен уред, предлагащ ефективни решения за пране със своите разширени функции и иновативни технологии. С капацитет на барабана от 8 кг, той е подходящ за средно големи домакинства, побирайки значително количество пране във всеки цикъл. Този капацитет е идеален за семейства с чести нужди от пране, осигурявайки удобство и спестявайки време.

Впечатляващ рейтинг на енергийна ефективност

Една от открояващите се характеристики на пералнята WM14N0A3 на Сименс е нейният впечатляващ рейтинг на енергийна ефективност A+++, комбиниран с рейтинг B за ефективност при центрофугиране. Това показва, че уредът консумира минимално количество електричество, като същевременно осигурява изключителна производителност при пране и центрофугиране. В резултат на това потребителите могат да се радват на по-ниски сметки за ток, без да правят компромис с чистотата или качеството на изпиране.

Пералнята може да се похвали с максимална скорост на центрофугиране от 1400 оборота в минута (rpm), осигуряваща цялостно и ефективно изсмукване на водата от дрехите по време на цикъла на центрофугиране. Високата скорост на центрофугиране помага за намаляване на времето за сушене, спестявайки както време, така и енергия.

Функция SpeedPack M - подобрена гъвкавост и производителност

В допълнение към високите обороти на центрофугиране, функцията SpeedPack M подобрява гъвкавостта и производителността на машината, предлагайки различни опции за адаптиране на процеса на пране според специфични изисквания. Независимо дали за вас приоритетна е скоростта, ефективността или грижата за деликатните тъкани, SpeedPack M предоставя персонализирани настройки за ефективно посрещане на различните ви нужди.

Siemens WM14N001 използва усъвършенствани технологии за осигуряване на превъзходни резултати при пране, като същевременно поддържа удобството за потребителя. Моделът предлага набор от работни програми, предназначени да се справят с различни видове тъкани и нива на замърсяване, осигурявайки оптимално почистване на различни дрехи. От класически памук до деликатна синтетика, потребителите могат да разчитат на постоянни и надеждни резултати.

Уредът се предлага с 3 годишна гаранция, като малките транспортни дефекти, с които се предлага, касаят само корпуса и не влияят на неговата работа.


Характеристики:
ActiveWater Plus - автоматично разпознаване на натоварването за прецизно регулиране на водата Да
SpeedPerfect опция за намаляне на времето на повечето програми Да
Stop and Add - позволява да дадете пауза и да добавите забравено пране Да
Брой програми 14
Дисплей показващ: Остатъчно време
Енергиен клас А+++ по стар стандарт / A по нов
Заключване за деца (Родителски контрол) Да
Защита Контрол на дисбаланс + откриване на пяна
Капацитет 8 кг
Кратка програма Да
Ниво на шум при центрофугиране в dB 72 dB
Отложен старт Да
Сензор за натоварване Да
Скорост на центрофугиране (макс.) 1400 об/мин.
Среднопретеглена консумация на енергия на всеки 100 цикъла 46 kWh
Гаранция 3 години гаранция