Пералня Samsung WW90T534DAE

  • Марка: Samsung
  • Модел: WW90T534DAE
  • Наличност: Последен брой!
Цена: 1,299лв. Нова цена: 899лв.


*Безплатна доставка до адрес за градовете София и Варна. Важи за поръчки на стойност над 450лв.

Попълнете вашите данни и ние ще се свържем с Вас в рамките на работния ден.- ИЛИ -

се свържете с нас на телефон

0882 280 087

Оптимизиране на разхода на перилен препарат Постигни най-добрите резултати при изпиране* с по-малко преразход на препарати и усилия. Автоматичният дозатор Auto Dispense сам разпределя подходящото количество перилен препарат и омекотител за всяко зареждане. Резервоарът му може да побере достатъчно препарат за до 1 месец пране**, така че няма нужда да го пълниш след всяко пране.

Почиства сама oстатъците от препарати Спри да хабиш перилен препарат и си спести досадната задача да почистваш на ръка чекмеджето за перилни препарати. Технологията StayClean гарантира, че по-голямата част от перилния препарат се измива чрез специално проектираната за целта система за изплакване с вода. Така грозните отлагания от сапун са минимизирани и чекмеджето остава по-чисто и по-хигиенично.

Хигиенично почистване Почисти дрехите в дълбочина и хигиенично с пара. Програмата Hygiene Steam подобрява качеството на почистване на твоето пране без предварителна обработка. От дъното на барабана се отделя пара, така че всяка дреха да бъде изцяло напоена с нея. Така се премахва дълбоко наслоеното замърсяване и 99,9% от бактериите* и алергените.

Нежна грижа за тъканите Барабанът на пералнята има уникална конструкция – изходните отвори за водата се намират в центъра на пирамидки с гладки ръбове, които напомнят кристалите на диаманта. Благодарение на тази новаторска технология, тъканите няма как да бъдат засмукани в отворите от центробежните сили – следователно не се увреждат, а процесът на нежно и щателно изпиране протича безпроблемно.

Хигиенично чиста Поддържай хигиенично чиста вътрешността на твоята пералня. Цикълът Drum Clean премахва от барабана 99,9% от бактериите, които причиняват неприятна миризма*. Нямаш нужда от силен или скъп препарат, тъй като барбанът се почиства сам чрез комбинация от накисване, пулсиране и въртене с висока скорост. Пералнята автоматично те уведомява, когато барабанът има нужда от почистване.


Описание:

Пералня Samsung WW90T534DAE , 9 кг, А+++/ A , 1400 об/мин. , Пара , AutoDos

Пералнята Samsung WW90T534DAE е уред с множество иновативни функции, предназначен да осигури ефективна и удобна грижа за вашето пране. С капацитет от 9 кг, моделът предлага достатъчно място за големи количества пране, което го прави подходящ за многочислени домакинства и хора с по-високи изисквания към битовата техника.

Енергийна ефективност A+++/A

Една от забележителните характеристики на тази пералня е нейният впечатляващ рейтинг на енергийна ефективност A+++/A. Тази оценка показва, че уредът консумира минимално количество електрическа енергия, с което спомага за намаляване на сметките за електричество на домакинствата. Чрез оптимизиране на потреблението на енергия потребителите могат да се насладят на по-ниски разходи, като същевременно поддържат дрехите си и домашния текстил в отлично състояние.

Работейки при максимална скорост на центрофугиране от 1400 оборота в минута , WW90T534DAE осигурява цялостно почистване и ефективно отстраняване на влагата от дрехите, което води до по-кратко време за сушене. Тази функция е особено полезна за заетите хора, които искат да рационализират рутинните си домакински задачи.

Включването на функция пара чрез програмата „Hygiene Steam” подобрява процеса на пране чрез ефективно премахване на петна и алергени от тъканите. Парата прониква дълбоко във влакната, разхлабвайки мръсотията за по-задълбочени резултати от почистването. Освен това парата може да помогне за елиминирането на бактерии и алергени, което я прави идеален избор за домакинства с малки деца и хора с чувствителна кожа или алергии.

Автоматично дозиране на препарат

Друга иновативна характеристика на WW90T534DAE е технологията AutoDos. Тази функция автоматично дозира правилното количество перилен препарат и омекотител за всяко зареждане, гарантирайки оптимално почистване, като същевременно минимизира отпадъците. Чрез прецизно дозиране на перилните препарати, потребителите могат да постигат постоянно отлични резултати без необходимост от ръчна намеса.

Удобният за потребителя интерфейс и интуитивното управление на работните режими в тази машина улесняват избора на желаните настройки и персонализирането на циклите на пране според вида на тъканите и степента на замърсяване. Независимо дали потребителите се нуждаят от бързо пране на леко замърсени дрехи или дълбоко почистване за силно замърсени тъкани, WW90T534DAE предлага разнообразие от програми, които да отговарят на различни потребителски нужди.


Характеристики:
Автоматично дозиране на перилен препарат и омекотител до 1 месец , звуков сигнал когато има нужда от презареждане Да
Брой програми 22
Възможност за настройване на оборотите и градусите Да
Дисплей показващ: Остатъчно време
Езикова настройка Да
Енергиен клас А+++ по стар стандарт / A по нов
Капацитет 9 кг
Ниво на шум при центрофугиране в dB 72 dB
Откриване на пяна Да
Отложен старт Да
Размери на уреда (В/Ш/Д) в см 85 / 60 / 60
Родителски контрол (Заключване за деца) Да
Самопочистване Премахва 99.9% от бактериите, причиняващи миризма от барабана
Самопочистващо се чекмедже за препарати Да
Свързване към мобилно приложение Да , управление и диагностика
Сензорен автоматичен контрол на количеството - намаля времето и количеството вода, спрямо размера пране Да
Скорост на центрофугиране (макс.) 1400 об/мин.
Среднопретеглена консумация на енергия на всеки 100 цикъла 49 kWh
Технология Foam Active - гарантира премахването на петна, дори при програми с ниски темп. Да
Функция пара ( по-малко гънки, противоалергенни програми) Да
Гаранция 2 години гаранция