Пералня Samsung WW80T654ALX

  • Марка: Samsung
  • Модел: WW80T654ALX
  • Наличност: Последен брой!
Цена: 1,299лв. Нова цена: 1,049лв.


*Безплатна доставка до адрес за градовете София и Варна. Важи за поръчки на стойност над 450лв.

Попълнете вашите данни и ние ще се свържем с Вас в рамките на работния ден.- ИЛИ -

се свържете с нас на телефон

0882 280 087

Хигиенично почистване Почисти дрехите в дълбочина и хигиенично с пара. Програмата Hygiene Steam подобрява качеството на почистване на твоето пране без предварителна обработка. От дъното на барабана се отделя пара, така че всяка дреха да бъде изцяло напоена с нея. Така се премахва дълбоко наслоеното замърсяване и 99,9% от бактериите* и алергените.

Хигиенично чиста Поддържай хигиенично чиста вътрешността на твоята пералня. Цикълът Drum Clean премахва от барабана 99,9% от бактериите, които причиняват неприятна миризма*. Нямаш нужда от силен или скъп препарат, тъй като барбанът се почиства сам чрез комбинация от накисване, пулсиране и въртене с висока скорост. Пералнята автоматично те уведомява, когато барабанът има нужда от почистване.

Почиства сама oстатъците от препарати Спри да хабиш перилен препарат и си спести досадната задача да почистваш на ръка чекмеджето за перилни препарати. Технологията StayClean гарантира, че по-голямата част от перилния препарат се измива чрез специално проектираната за целта система за изплакване с вода. Така грозните отлагания от сапун са минимизирани и чекмеджето остава по-чисто и по-хигиенично.

Добавяй дрехи по всяко време Забравил си да сложиш за пране ризата, която носи днес? Вратичката за добавяне на пране Add Wash™ ти позволява да добавиш още дрехи в пералнята, дори когато програмата за пране вече е започнала. Също така можеш лесно да добавиш дрехи, изпрани на ръка, които да бъдат изплакнати или изсушени с центрофуга.

Нежна грижа за тъканите Барабанът на пералнята има уникална конструкция – изходните отвори за водата се намират в центъра на пирамидки с гладки ръбове, които напомнят кристалите на диаманта. Благодарение на тази новаторска технология, тъканите няма как да бъдат засмукани в отворите от центробежните сили – следователно не се увреждат, а процесът на нежно и щателно изпиране протича безпроблемно.


Описание:

Свободностояща пералня Samsung WW80T654ALX  , 8 кг, А+++ / B, 1400 об/мин.

Със избора на Samsung WW80T654ALX получавате адаптивна и много икономична пералня. Този уред на технологичния гигант предлага голям избор от програми в комбинация с нетрадиционен и доста атрактивен дизайн. Едва ли ще се изненадате, че машината на този бранд е обвързана с технологичния прогрес, позволявайки свързване с мобилни устройства.

Samsung WW80T654ALX/S2 притежава няколко ключови характеристики:

  • Капацитет: 8 кг
  • Практична функция за добавяне на забравени дрехи AddWash
  • Може да се управлява от всяко място с помощта на смартфон

В списъка с работни режими са добавени няколко противоалергенни програми, които изпират при високи градуси дрехи, кърпи и спално бельо по начин, който запазва тъканите меки и приятни на допир, без да дразнят кожата. Тези програми са спасение за семействата с малки деца, чиято кожа е свръхчувствителна и склонна към дразнене.

Цялостно и тихо пране

Samsung WW80T654ALX е интелигентна пералня с вграден WiFi модул. Предлага се в средния ценови сегмент и е подходяща за домакинства от минимум 4 души. Нейните предимства включват много ниска консумация на енергия. Класът на енергийна ефективност B (стар EEK A+++) е свързан с годишен разход на ток от 116 kWh и 8100 литра вода.

Технологията с активна пяна „Active Bubble” осигурява цялостно и нежно изпиране на всякакви тъкани при икономия на перилен препарат. Произведеният облак от пяна обгръща прането по време на топли и относително студени цикли на пране. При максимална скорост на центрофугиране (1400 rpm) машината е не само много ефективна (44% остатъчна влага), но и относително тиха – нива на шум: 74 dB(A).

С пара и кратка програма

Един от акцентите във WW80T654ALX на Самсунг е опцията за управление чрез приложението SmartControl. Ако пералнята е регистрирана в WLAN мрежата, можете да я управлявате и наблюдавате от вкъщи или в движение. Приложението запомня вашите предпочитани настройки и ще ви ги предлага от сега нататък, включително с някои оптимизации.

Клиентите на amazon.de са все по-положителни за 59-минутната кратка програма за до 5 кг пране и специалната програма за хигиена. Тя генерира пара и елиминира над 99% от микробите и бактериите през основата на барабана. Функцията за презареждане чрез инженерна клапа и сензорно контролираната автоматична програма са също много практични.

Лесно гладене, отложен старт, ръчно пране, енергично центрофугиране, нежна грижа и много други функции ви помагат да управлявате вашата пералня Самсунг 8 кг и да направите процеса на пране интелигентен, лесен и бърз! Гарантираме, че дребните козметични дефекти, обхващат единствено тялото на уреда и не влияят по никакъв начин на безупречната му работа.


Характеристики:
AddWash ™ ( допълнителен джоб за добавяне на забравено пране) Да
SchaumAktiv технология (гарантира премахването на петна, дори и при програми с ниски температури) Да
SuperSpeed ​​59 програма 5 кг ежедневно пране
Брой програми 22
Възможност за настройване на оборотите и градусите Да
Гласов контрол чрез Bixby, Alexa и Google Assistant Да
Диамантен барабан - по-нежен към дрехите Да
Енергиен клас А+++ по стар стандарт / B по нов
Инверторен мотор Да
Капацитет 8 кг
Кратка програма Да
Ниво на шум в dB 52 dB
Ниво на шум при центрофугиране в dB 74 dB
Отложен старт Да
Противоалергенни програми Да
Размери на уреда (В/Ш/Д) в см 85 / 60 / 60
Родителски контрол (Заключване за деца) Да
Самопочистване Премахва 99.9% от бактериите, причиняващи миризма от барабана
Самопочистващо се чекмедже за препарати Да
Свързване към мобилно приложение Да , управление и диагностика
Сензорен автоматичен контрол на количеството - намаля времето и количеството вода, спрямо размера пране Да
Скорост на центрофугиране (макс.) 1400 об/мин.
Функция пара ( по-малко гънки, противоалергенни програми) Да
Гаранция 2 години гаранция