Пералня Samsung WW7ET4543AE

  • Марка: Samsung
  • Модел: WW7ET4543AE
  • Наличност: Неналичен
Цена: 849лв. Нова цена: 679лв.

Хигиенично чиста Поддържай хигиенично чиста вътрешността на твоята пералня. Цикълът Drum Clean премахва от барабана 99,9% от бактериите, които причиняват неприятна миризма*. Нямаш нужда от силен или скъп препарат, тъй като барбанът се почиства сам чрез комбинация от накисване, пулсиране и въртене с висока скорост. Пералнята автоматично те уведомява, когато барабанът има нужда от почистване.

Почиства сама oстатъците от препарати Спри да хабиш перилен препарат и си спести досадната задача да почистваш на ръка чекмеджето за перилни препарати. Технологията StayClean гарантира, че по-голямата част от перилния препарат се измива чрез специално проектираната за целта система за изплакване с вода. Така грозните отлагания от сапун са минимизирани и чекмеджето остава по-чисто и по-хигиенично.

Добавяй дрехи по всяко време Забравил си да сложиш за пране ризата, която носи днес? Вратичката за добавяне на пране Add Wash™ ти позволява да добавиш още дрехи в пералнята, дори когато програмата за пране вече е започнала. Също така можеш лесно да добавиш дрехи, изпрани на ръка, които да бъдат изплакнати или изсушени с центрофуга.

Нежна грижа за тъканите Барабанът на пералнята има уникална конструкция – изходните отвори за водата се намират в центъра на пирамидки с гладки ръбове, които напомнят кристалите на диаманта. Благодарение на тази новаторска технология, тъканите няма как да бъдат засмукани в отворите от центробежните сили – следователно не се увреждат, а процесът на нежно и щателно изпиране протича безпроблемно.


Описание:

Свободностояща пералня Samsung WW90M642OPW , 7 кг, А+++ , 1400 об/мин.


Характеристики:
AddWash ™ ( допълнителен джоб за добавяне на забравено пране) Да
Брой програми 12
Възможност за настройване на оборотите и градусите Да
Диамантен барабан - по-нежен към дрехите Да
Дисплей показващ: Остатъчно време
Енергиен клас А+++ по стар стандарт / D по нов
Кантар в барабана - дозира вода, спрямо натоварването Да
Капацитет 7 кг
Ниво на шум в dB 54 dB
Ниво на шум при центрофугиране в dB 74 dB
Отложен старт Да
Размери на уреда (В/Ш/Д) в см 85 / 60 / 63.5
Родителски контрол (Заключване за деца) Да
Самопочистване Премахва 99.9% от бактериите, причиняващи миризма от барабана
Скорост на центрофугиране (макс.) 1400 об/мин.
Среднопретеглена годишна консумация на енергия 157 kWh
Гаранция 2 години гаранция