Пералня Samsung WW11BB534AAES2

  • Марка: Samsung
  • Модел: WW11BB534AAES2
  • Наличност: Последен брой!
Цена: 1,349лв. Нова цена: 949лв.


*Безплатна доставка до адрес за градовете София и Варна. Важи за поръчки на стойност над 450лв.

Попълнете вашите данни и ние ще се свържем с Вас в рамките на работния ден.- ИЛИ -

се свържете с нас на телефон

0882 280 087

Оптимизиране на разхода на перилен препарат Постигни най-добрите резултати при изпиране* с по-малко преразход на препарати и усилия. Автоматичният дозатор Auto Dispense сам разпределя подходящото количество перилен препарат и омекотител за всяко зареждане. Резервоарът му може да побере достатъчно препарат за до 1 месец пране**, така че няма нужда да го пълниш след всяко пране.

Хигиенично чиста Поддържай хигиенично чиста вътрешността на твоята пералня. Цикълът Drum Clean премахва от барабана 99,9% от бактериите, които причиняват неприятна миризма*. Нямаш нужда от силен или скъп препарат, тъй като барбанът се почиства сам чрез комбинация от накисване, пулсиране и въртене с висока скорост. Пералнята автоматично те уведомява, когато барабанът има нужда от почистване.

Почиства сама oстатъците от препарати Спри да хабиш перилен препарат и си спести досадната задача да почистваш на ръка чекмеджето за перилни препарати. Технологията StayClean гарантира, че по-голямата част от перилния препарат се измива чрез специално проектираната за целта система за изплакване с вода. Така грозните отлагания от сапун са минимизирани и чекмеджето остава по-чисто и по-хигиенично.

Хигиенично почистване Почисти дрехите в дълбочина и хигиенично с пара. Програмата Hygiene Steam подобрява качеството на почистване на твоето пране без предварителна обработка. От дъното на барабана се отделя пара, така че всяка дреха да бъде изцяло напоена с нея. Така се премахва дълбоко наслоеното замърсяване и 99,9% от бактериите* и алергените.

Нежна грижа за тъканите Барабанът на пералнята има уникална конструкция – изходните отвори за водата се намират в центъра на пирамидки с гладки ръбове, които напомнят кристалите на диаманта. Благодарение на тази новаторска технология, тъканите няма как да бъдат засмукани в отворите от центробежните сили – следователно не се увреждат, а процесът на нежно и щателно изпиране протича безпроблемно.


Описание:

Свободностояща пералня Samsung WW11BB534AAES2, 11 кг, А+++ / A, 1400 об/мин. AutoDos

Най-новите технологии, безупречно качество на пране, лекота на работа, ефективност, надеждност и безопасност - това са все предимствата на пералните машини Samsung. Предлагаме ви свободностоящата пералня Samsung WW11BB534AAES2 с капацитет 11кг. Този уред е най-доброто решение за големи семейства и семейства с малки деца.

Уреди, базирани на последните научни открития

Самсунг е технологичен гигант, прочут с това, че внедрява най-новите разработки както в електронните си устройства, така и в битовите си уреди. Към плюсовете можем да добавим факта, че Samsung използва най-новите постижения на науката, грижейки се за здравето на своите потребители.

Уникалната технология Silver Nano или "Silver Wash" унищожава и предотвратява развитието на бактерии в продължение на 30 дни, създавайки защитно покритие върху бельото, с което повишава антибактериалния ефект до 99,99%. Програмата "Детско бельо" ще предпази деликатната кожа на вашето бебе от раздразнения, благодарение на повишения режим на изплакване, при който препаратът се отмива напълно от дрехите на детето.

Максимален набор от работни режими

Пералните машини Samsung използват много удобни и необходими програми, режими и функции, сред които е и защитата срещу преливане и прегряване. Керамичните нагреватели, предотвратяващи образуването на варовик и устойчиви на твърда вода, осигуряват максимална надеждност и издръжливост на уреда. Този нагревател също така пести енергия.

Функциите: лесно гладене, отложен старт, ръчно пране, енергично центрофугиране, нежна грижа и много други, ви помагат да управлявате интуитивно вашата пералня машина Samsung и да направите процеса на пране интелигентен, лесен и бърз. Стилният дизайн на машините Самсунг ги превръща в чудесно украшение за вашата кухня или баня.

Мега Техно ви предлага уред, произведен специално за западния пазар. Това означава, че всички вложени детайли и компоненти са с най-високото възможно качество, тоест – работният живот на пералнята е много по-дълъг. Дребните козметични дефекти, налични при нашите уреди, засягат единствено външния им корпус. Предлагаме единствено чисто нови продукти в отлично техническо състояние.

Пералнята Samsung WW11BB534AAES2 се предлага с 2 години гаранция!


Характеристики:
AddWash ™ ( допълнителен джоб за добавяне на забравено пране) Да
Автоматично дозиране на перилен препарат и омекотител до 1 месец , звуков сигнал когато има нужда от презареждане Да
Активна пяна Да
Безопастност Защита от пренапрежение, преливане ,контрол против пяна
Брой програми 18
Възможност за настройване на оборотите и градусите Да
Дисплей Да , LED
Енергиен клас А+++ по стар стандарт / A по нов
Инвенторен мотор Да
Инвенторен мотор Да
Индикация за пренатоварване Да
Капацитет 11 кг
Ниво на шум при центрофугиране в dB 72 dB
Отложен старт Да
Размери на уреда (В/Ш/Д) в см 85 / 60 / 60
Родителски контрол (Заключване за деца) Да
Самопочистване Премахва 99.9% от бактериите, причиняващи миризма от барабана
Самопочистващо се чекмедже за препарати Да
Сензорен автоматичен контрол на количеството - намаля времето и количеството вода, спрямо размера пране Да
Скорост на центрофугиране (макс.) 1400 об/мин.
Среднопретеглена консумация на енергия на всеки 100 цикъла 53 kWh
Функция пара ( по-малко гънки, противоалергенни програми) Да
Гаранция 2 години гаранция