Пералня Samsung WW11BBA049AB

  • Марка: Samsung
  • Модел: WW11BBA049AB
  • Наличност: Неналичен
Цена: 1,449лв. Нова цена: 1,049лв.

Описание:

Свободностояща пералня Samsung WW11BBA049AB , 11 кг, А+++ / A, 1400 об/мин.

Най-новите технологии, безупречно качество на пране, лекота на работа, ефективност, надеждност и безопасност - това са все предимствата на пералните машини Samsung. Предлагаме ви свободностоящата пералня Samsung WW11BBA049AB с капацитет 11кг. Този уред е най-доброто решение за големи семейства и семейства с малки деца.

Уреди, базирани на последните научни открития

Самсунг е технологичен гигант, прочут с това, че внедрява най-новите разработки както в електронните си устройства, така и в битовите си уреди. Към плюсовете можем да добавим факта, че Samsung използва най-новите постижения на науката, грижейки се за здравето на своите потребители.

Уникалната технология Silver Nano или "Silver Wash" унищожава и предотвратява развитието на бактерии в продължение на 30 дни, създавайки защитно покритие върху бельото, с което повишава антибактериалния ефект до 99,99%. Програмата "Детско бельо" ще предпази деликатната кожа на вашето бебе от раздразнения, благодарение на повишения режим на изплакване, при който препаратът се отмива напълно от дрехите на детето.

Максимален набор от работни режими

Пералните машини Samsung използват много удобни и необходими програми, режими и функции, сред които е и защитата срещу преливане и прегряване. Керамичните нагреватели, предотвратяващи образуването на варовик и устойчиви на твърда вода, осигуряват максимална надеждност и издръжливост на уреда. Този нагревател също така пести енергия.

Функциите: лесно гладене, отложен старт, ръчно пране, енергично центрофугиране, нежна грижа и много други, ви помагат да управлявате интуитивно вашата пералня машина Samsung и да направите процеса на пране интелигентен, лесен и бърз. Стилният дизайн на машините Самсунг ги превръща в чудесно украшение за вашата кухня или баня.

Мега Техно ви предлага уред, произведен специално за западния пазар. Това означава, че всички вложени детайли и компоненти са с най-високото възможно качество, тоест – работният живот на пералнята е много по-дълъг. Дребните козметични дефекти, налични при нашите уреди, засягат единствено външния им корпус. Предлагаме единствено чисто нови продукти в отлично техническо състояние.

Пералнята Samsung WW11BBA049AB се предлага с 2 години гаранция!


Характеристики:
Активна пяна Да
Безопастност Защита от пренапрежение, преливане ,контрол против пяна
Брой програми 18
Възможност за настройване на оборотите и градусите Да
Дисплей Да , LED
Енергиен клас А+++ по стар стандарт / A по нов
Инвенторен мотор Да
Инвенторен мотор Да
Индикация за пренатоварване Да
Капацитет 11 кг
Ниво на шум при центрофугиране в dB 72 dB
Отложен старт Да
Размери на уреда (В/Ш/Д) в см 85 / 60 / 60
Родителски контрол (Заключване за деца) Да
Самопочистване Премахва 99.9% от бактериите, причиняващи миризма от барабана
Самопочистващо се чекмедже за препарати Да
Сензорен автоматичен контрол на количеството - намаля времето и количеството вода, спрямо размера пране Да
Скорост на центрофугиране (макс.) 1400 об/мин.
Среднопретеглена консумация на енергия на всеки 100 цикъла 53 kWh
Функция пара ( по-малко гънки, противоалергенни програми) Да
Гаранция 2 години гаранция