Пералня Miele WWX 127 WPS

  • Пералня Miele WWX 127 WPS
  • Марка: Miele
  • Модел: WWX 127 WPS
  • Наличност: Последен брой!
Цена: 1,669лв. Нова цена: 999лв.

Описание:

Пералня машина Miele модел - WWX 127 WPS , 8 кг. 1600 об./мин. 

Ако винаги сте мечтали за пералня Miele, но сте мислили, че тази марка не се вмества в скромния ви бюджет, помислете пак. Ние ви предлагаме модел WWX 127 WPS на меко казано фантастична цена. Едва ли ще ви притеснят леките драскотини по корпуса на уреда, предвид факта, че можете да перете икономично, с най-новите технологии и с безапелационно качество.

Защо Miele е световен лидер при пералните?

Немската компания Miele е основана през 1899 г. и още в зората на своята дейност изпъква с отличното качество на своите продукти. Освен това основателите на компанията залагат на лидерството в иновациите. Тази стратегия им позволи да завладеят наситения по онова време пазар и да оставят всички конкуренти далеч зад себе си.

Научно-техническите разработки и проучването на потребителския пазар не спряха нито за минута, което доведе до създаването през 2001 г. на барабан с дизайн пчелна пита, който няма аналог в света. Инсталиран вътре в пералната машина, той демонстрира невероятни свойства: бързо и равномерно намокряне на тъканта и благодарение на тънък воден филм, пране в нежен режим.

Какво ще получите, купувайки тази пералня?

Пералните машини на Miele са изненадващо нежни към вашето пране. Перфектният електронен контрол Multitronic ви позволява да изберете оптималния алгоритъм за пране, който значително ще спести вода, електричество и перилни препарати. Само няколко натискания на бутоните и можете да се заемете с други задачи, защото машината ще свърши останалата част от работата сама.

Пералните машини Miele работят неуморно до две десетилетия и повече, благодарение на внимателно изработените механични части, както и на възможността за актуализиране на софтуера. В допълнение към безупречното качество на механичните компоненти и електрониката, пералните Miele имат страхотен външен вид. Комбинацията от хармоничен дизайн с напреднали технологии е в състояние да спечели сърцето на всеки клиент, както се вижда от стабилния ръст на продажбите.

Инвестирайки в първокласна пералня Mile, вие си гарантирате множество ползи, най-вече дълъг експлоатационен живот на машината. Ще спестите значителна сума за ремонт на уреда, както и за закупуване на нови дрехи. Машините на марката са повече от нежни към най-капризните тъкани, а също така са техника, с която си струва да се похвалите пред приятели и роднини.


Характеристики:
AquaStop маркуч защита от преливане Да
Outdoor - програма за външно облекло Да
Дисплей Да
Езикова настройка Да
Енергиен клас A+++
Заключване за деца (Родителски контрол) Да
Защита Контрол на дисбаланс + откриване на пяна
Избор на скорост на центрофугиране и температура Да
Инверторен мотор Да
Капацитет 8 кг
Капацитет на зареждане 8 кг / 24 часа
Кратка програма Да
Ниво на шум в dB 48 dB
Отложен старт Да
Размери на уреда (В/Ш/Д) в см 85 / 59.6 / 63.6
Скорост на центрофугиране (макс.) 1600 об/мин.
Среднопретеглена годишна консумация на енергия 176 kWh
Гаранция 2 години гаранция