Пералня Miele WKG 130 WPS

Втора употреба
  • Пералня Miele WKG 130 WPS 1 година гаранция
  • Пералня Miele WKG 130 WPS
  • Пералня Miele WKG 130 WPS
  • Марка: Miele
  • Модел: WKG 130 WPS
  • Наличност: Неналичен
Цена: 2,999лв. Нова цена: 1,049лв.

Описание:

Пералня машина Miele модел - WKG 130 WPS , 8 кг. 1600 об./мин. TwinDos дозираща система

За много купувачи критериите за избор на пералня машина се делят на две групи – качество и цена. За онези, които държат на безкомпромисното качество, както на машината, така и на прането, уредите на марката Miele са без аналог. Моделът WKG 130 WPS на немския бранд може да бъде ваш на изключително ниска цена. Предлага се в отлично техническо състояние с 2 години гаранция.

Иновативни технологии от Miele

Иновативните технологии в пералните машини на марката Miele са толкова много, че самите уреди са се превърнали в синоним на иновация. Освен специфичната структура на барабана (тип „пчелна пита”), интерес представляват и други разработки, като: пълна защита срещу течове, система за затваряне на барабана и специален контрол.

Уредите могат да избират консумацията на вода и електричество, в зависимост от това колко пране е положено в тях. Също така се взема предвид вида на тъканта и способността ѝ да абсорбира вода.

Има няколко специални програми, сред които "Ръчно пране". Тя е подходяща дори за тези видове текстил, които изискват изключително нежно боравене. А програмата "Мини" по бърз начин, за тридесет минути, почиства онези тъкани, които почти не са замърсени и просто имат нужда от освежаване.

Система за управление Softtronic

Всички уреди Miele имат специална система за управление Softtronic, която увеличава тяхната издръжливост. Съществуващите в тях програми могат да се актуализират с помощта на компютър. Ако в Германия е разработено нещо, което ще ви бъде полезно, не се налага да сменяте модела за да го имате. Вашето устройство винаги ще се бори на фронта на технологичния прогрес.

Устройствата на немската компания имат просто бясна максимална скорост на въртене.600-800 оборота в минута се считат за съвсем нормални, а някои устройства достигат до 1400, 1600 (при пералнята WKG 130 WPS ) и дори 1800 оборота в минута.

Ако барабанът на обикновена пералня можеше да се върти толкова бързо, вашите пуловери и тениски просто щяха да бъдат разкъсани. Пчелните пити на Miele обаче гарантират минимално триене, така че прането изсъхва много по-бързо, а остатъчната му влажност е само 40-50%, един път и половина по-малко, отколкото при конвенционалните уреди.


Характеристики:
AquaStop маркуч защита от преливане Да
iDos дозираща система за перилни препарати Да
Outdoor - програма за външно облекло Да
Дисплей Да
Езикова настройка Да
Енергиен клас A+++
Заключване за деца (Родителски контрол) Да
Защита Контрол на дисбаланс + откриване на пяна
Избор на скорост на центрофугиране и температура Да
Инверторен мотор Да
Капацитет 8 кг
Капацитет на зареждане 8 кг / 24 часа
Кратка програма Да
Ниво на шум в dB 48 dB
Отложен старт Да
Размери на уреда (В/Ш/Д) в см 85 / 59.6 / 63.6
Самопочистващо се чекмедже за препарати Да
Скорост на центрофугиране (макс.) 1600 об/мин.
Среднопретеглена годишна консумация на енергия 176 kWh
Гаранция 1 година гаранция