Пералня LG F6WV710P2S

  • Марка: LG
  • Модел: F6WV710P2S
  • Наличност: Последен брой!
Цена: 1,699лв. Нова цена: 1,099лв.


*Безплатна доставка до адрес за градовете София и Варна. Важи за поръчки на стойност над 450лв.

Попълнете вашите данни и ние ще се свържем с Вас в рамките на работния ден.- ИЛИ -

се свържете с нас на телефон

0882 280 087


Описание:

Пералня LG модел - F6WV710P2S , 10.5 кг, А+++ / A , 1600 об/мин , Пара

Имате възможност да закупите премиум клас пералня LG F6WV710P2S на много по-ниска от обичайната цена. Това е модел с голям капацитет - 10.5 кг, принадлежащ към енергиен клас А+++, оборудван с инверторен електромотор Inverter Direct Drive™ с директно задвижване. Минималните поражения по корпуса не пречат по никакъв начин на работата на уреда.

Иновации, които се грижат за вашето пране

В последните години LG запазва лидерската си позиция в продажбата на перални машини. Това се дължи на няколко причини: на първо място това е широката гама устройства. Продуктовата гама на компанията включва както стандартни (пълноразмерни), така и тесни и дори супер тесни модели.

На второ място е огромният брой иновативни технологии, сред  които е патентованият принцип на закрепване на електрическия мотор към барабана, известен като Direct Drive (директно задвижване). Иновациите включват още повишена ефективност, ниско ниво на шум и наличие на шест режима на въртене на барабана (технология 6 Motion, “Six movements of care”).

Разбира се, всички машини на марката, включително пералня LG F6WV710P2S използват най-новите технологични разработки. Патентованата функция True Steam на LG е друг акцент в нейните перални. Използването на пара води до икономия на прах и енергия, тъй като парата прониква много по-лесно в тъканта, а температурата й се поддържа по-лесно, отколкото при нагряване на пълен резервоар с вода.

Предимства на технологията Direct Drive™

Задвижването на пералната машина е един от най-чувствителните към износване компоненти. Традиционно електрическият мотор предава въртене към барабана през ремъци и ролки, което причинява добре чуваемо бръмчене (особено в режим на въртене), износване (предимно ремъка поради триене) и повишена вибрация.

Корейците изключиха както четките, така и ремъка от дизайна, полагайки електрическия мотор директно върху барабана. Това не само намалява вибрациите и шума до относителен минимум, но също така намалява консумацията на енергия (поради по-малко загуби на енергия). Производителят е толкова уверен в качеството и надеждността на този дизайн, че без да се съмнява, предлага на клиентите десетгодишна гаранция за двигателя.

Днес LG напълно изостави производството на перални машини със стандартно задвижване, премахвайки всички подобни устройства от производството. В настоящия каталог на компанията има само модели с директно задвижване, различаващи се по клас на пране, центрофугиране, максимално натоварване, дизайн и т.н.


Характеристики:
AI DirectDrive ™ (пералнята препоръчва температура и време на цикъла спрямо прането) Да
Inverter Direct Drive™ Мотор с директно задвижване, без износващи се части
TurboWash - намалено време на стандартните програми при половин натоварване Да
Брой програми 15
Възможност за настройване на оборотите и градусите Да
Дисплей показващ: Остатъчно време
Енергиен клас А+++ по стар стандарт / A по нов
Инверторен мотор Да, Direct Drive
Кантар в барабана - наглася времето и водата на програмата спрямо количеството пране Да
Капацитет 10.5 кг
Ниво на шум при центрофугиране в dB 73 dB
Отложен старт Да
Размери на уреда (В/Ш/Д) в см 85 / 60 / 62.5
Родителски контрол (Заключване за деца) Да
Самопочистване на барабана Да
Свързване към мобилно приложение Да, LG ThinQ система
Скорост на центрофугиране (макс.) 1600 об/мин.
Среднопретеглена консумация на енергия на всеки 100 цикъла 53 kWh
Функция пара ( по-малко гънки, противоалергенни програми) Да
Гаранция 2 години гаранция