Пералня LG F2S7V3HNTW

  • Марка: LG
  • Модел: F2S7V3HNTW
  • Наличност: Последен брой!
Цена: 899лв. Нова цена: 749лв.


*Безплатна доставка до адрес за градовете София и Варна. Важи за поръчки на стойност над 450лв.

Попълнете вашите данни и ние ще се свържем с Вас в рамките на работния ден.- ИЛИ -

се свържете с нас на телефон

0882 280 087


Описание:

Пералня LG модел - F2S7V3HNTW , 7кг , А+++/D , Slim 45см.

Предлагаме ви пералня LG F2S7V3HNTW с капацитет 7 кг и внедрена AI технология за интелигентно разграничаване на влакната, която осигурява 18% повече защита на тъканта. Моделът е оборудван с Inverter Direct Drive™ електромотор с директно задвижване, без износващи се части. Дребните драскотини по корпуса на уреда се компенсират от супер изгодната му цена.

Какво е Inverter Direct Drive™?

В устройството на пералнята LG F2S7V3HNTW е интегриран  инверторен двигател с директно задвижване Direct Drive, който също се нарича трифазен стъпков асинхронен. Този електромотор има няколко ключови предимства:

Доставя енергия директно на барабана, поради което мощността на двигателя може да се регулира в зависимост от товара. Например, когато машината е напълно заредена и на максимална скорост, ще се изразходва максимална енергия, а с малко количество пране на кратка програма ще бъде в пъти по-малко.

Дизайнът на този мотор изключва използването на четки, така че има по-малко лесно износващи се части. Машините с такъв двигател се отличават с много тиха работа. Ако по време на работа на конвенционално устройство средният шум варира от 50 до 60 децибела, то когато барабанът на тази машина се върти, шумът не надвишава 40 децибела.

Предимства на пералните LG

Към днешна дата за най-прости и удобни за използване се смятат пералните машини LG. Те са също така икономични относно потреблението на вода и препарат, което подсказва, че с такъв уред ще икономисвате финансови средства и следователно покупката не е разход, а инвестиция.

Машините на тази марка, особено най-новите модели използват иновативни технологии и интелигентна система за пране, която се съобразява с вида на тъканите, запазвайки любимите ви дрехи в отлично състояние. Болшинството модели на марката са с клас на пране А и могат ефективно да изперат 6 кг пране наведнъж. Автоматичната осемстепенна система спомага за намаляване на консумацията на вода и продължителността на пране до минимум. Ниското ниво на шум и вибрации позволяват пране дори през нощта.

Продуктовата гама на марката включва парни перални машини, които въплъщават стила и иновативната технология на уникално парно пране, сравнимо с химическото чистене. С навлизането на пералните LG в домовете ни разбираме, че това не са просто уреди, а надеждни помощници, които са винаги готови да работят неуморно, за да направят прането ни безупречно чисто.


Характеристики:
AI Direct Drive технология Интелигентно откриване на влакната за 18% повече защита на тъканта Да
Inverter Direct Drive™ Мотор с директно задвижване, без износващи се части
TurboWash - намалено време на стандартните програми при половин натоварване Да
Брой програми 15
Възможност за настройване на оборотите и градусите Да
Дисплей показващ: Остатъчно време
Енергиен клас А+++ по стар стандарт / D по нов
Инверторен мотор Да
Кантар в барабана - наглася времето и водата на програмата спрямо количеството пране Да
Капацитет 7 кг
Ниво на шум при центрофугиране в dB 71 dB
Опция за пауза и добавяне на забравено пране Да
Отложен старт Да
Размери на уреда (В/Ш/Д) в см 85 / 60 / 45
Родителски контрол (Заключване за деца) Да
Свързване към мобилно приложение Да , управление и диагностика
Среднопретеглена консумация на енергия на всеки 100 цикъла 48 kWh
Среднопретеглена консумация на енергия на всеки 100 цикъла 69 kWh
Функция самопочистване на барабана Да
Гаранция 2 години гаранция