Пералня Haier HW100-B14979-S

  • Марка: Haier
  • Модел: HW100-B14979-S
  • Наличност: Неналичен
Уред върнат в 30 дневен срок
Цена: 1,249лв. Нова цена: 879лв.

Описание:

Пералня Haier модел - HW100-B14979-S , 10 кг , 1400об/мин , A+++ / A , Кантар, Пара 

Предлагаме ви висококачествена пералня Haier HW100-B14979-S на топ цена, с която ще можете да се запознаете с последните иновации в този вид битова техника. Наличните функции „Пара” и „Самопочистване” ще се погрижат за деликатните материи и за хората с алергии. Капацитетът на този модел е цели 10кг. Едно отлично решение за големи семейства и семейства с малки деца.

Защо да изберете пералня Haier?

Пералните на китайския производител Haier предлагат до 14 автоматични програми за пране, ниски нива на шум и висока енергийна ефективност, която спестява до 40% електроенергия в сравнение с по-старите модели на болшинството производители. Максималната скорост при центрофугиране е 1400 об/мин.

Пълноразмерните уреди с ширина над 50 см са подходящи за големи помещения, побират до 10 кг пране и са изгодни за семейства с деца. Моделите на Haier имат режим за детски дрехи - пране на температура до 90°C, което е повече от достатъчно за унищожаване на всички вируси и бактерии. Обърнете внимание на броя обороти на барабана в минута – колкото по-високи са те, толкова по-сухи ще бъдат дрехите след изпиране.

Кои са важните функции в пералните Haier?

За да улесни ежедневните задачи, Haier използва иновативни технологии, внедрени в някои от нейните машини. Сред тях е облъчването на водата с ултравиолетова светлина. Това унищожава 99% от известните на науката бактерии, вируси и други опасни микроорганизми.

Други полезни иновации включват обработка на прането с пара. Парата позволява на перилните препарати да проникнат по-дълбоко в тъканта и да отстранят по-добре мръсотията. Тази функция може да се използва и без пране, просто за да освежите или изгладите неща, които не искате да перете.

Почистването на маншета на люка и тавата за препарат с мощна струя вода след измиване ще предотврати натрупването на плака в труднодостъпните места. Интелигентните режими ви помагат да премахнете упорити петна от кръв, пот, пръст, трева, козметика и вино. Моделите на Haier също използват инверторни двигатели Direct Motion - те са тихи, консумират малко енергия и са дълговечни. Производителят дава на мотора гаранция - 12 години.


Характеристики:
Брой програми 14
Възможност за увеличаване / намаляне на времето на програмите Да
Вътрешно осветление Да
Вътрешно покритие с Цинк, против натрупването на бактерии и мухъл Да
Енергиен клас А+++ по стар стандарт / А по нов
Избор на скорост на центрофугиране и температура Да
Инвенторен мотор Да
Капацитет 10 кг
Кратка програма Да
Мотор с директно задвижване (без ремък) Да
Ниво на шум при центрофугиране в dB 69 dB
Отложен старт Да
Програма за якета Да
Размери на уреда (В/Ш/Д) в см 85 / 59.5 / 53
Родителски контрол (Заключване за деца) Да
Самопочистване Премахва 99.9% от бактериите, причиняващи миризма от барабана
Сензорен автоматичен контрол на количеството - намаля времето и количеството вода, спрямо размера пране Да
Скорост на центрофугиране (макс.) 1400 об/мин.
Среднопретеглена консумация на енергия на всеки 100 цикъла 51 kWh
Функция пара ( по-малко гънки, противоалергенни програми) Да