Пералня AEG L7TB73E

  • Марка: AEG
  • Модел: L7TB73E
  • Наличност: Неналичен
Уред върнат в 30 дневен срок
Цена: 1,299лв. Нова цена: 719лв.

ТЕХНОЛОГИЯ PROSTEAM®. ПО-МАЛКО ЗА ГЛАДЕНЕ. СВЕЖИ ДРЕХИ. Пералните машини AEG използват пара като бърз и лесен начин за освежаване на намачканите дрехи, така че да са готови веднага за обличане. Кратките, щадящи програми с пара премахват безопасно миризмите и намаляват гънките по сухите тъкани. Можете също да завършите програмата на изпиране с нежна пара, така че дрехите да не се нуждаят от или да им трябва само леко изглаждане.

ПО-КРАТКИ ПРОГРАМИ НА СУШЕНЕ, ПО-ДОБРА ГРИЖА Благодарение на подобрения въздушен поток сушилните AEG сушат по-бързо и по-ефективно от обичайните сушилни с термопомпа. Така че дрехите ви са по-добре обгрижени, а програмите за сушене са по-кратки.

ТЕХНОЛОГИЯ PROSENSE®. ГРИЖА ЗА ДРЕХИТЕ, ПЕСТЕНЕ НА ЕНЕРГИЯ И ВОДА. Технологията ProSense® пести вода и енергия, като гарантира най- добрата обработка за всяка дреха чрез автоматично измерване на всяко пране и персонализиране на програмата. Сензорите регулират прецизно времето на пране, за да се избегне излишно препиране. Получавате усещане за свежест всеки път, като едновременно с това пестите вода и енергия.

ИЗБЕРЕТЕ ПОДХОДЯЩОТО ВРЕМЕ ЗА ПРАНЕ Опцията отложен старт ви дава свободата да изберете предпочитаното време за пране и автоматично стартира програмата.


Описание:

Пералня с горно отваряне AEG L7TB73E, Енергиен клас А+++/ E , 7кг , 1300об/мин

AEG L7TB73E е първокласна пералня с горно зареждане, проектирана да осигури изключителна производителност и удобство в комбинация с грижа за вашето пране. С фокус върху иновативните технологии и добре обмислен дизайн, този уред е пригоден да отговори на нуждите на съвременните домакинства. Дребните козметични дефекти по корпуса, ни позволяват да ви я предложим на супер ниска цена.

Модерен уред с впечатляващи характеристики

Една от открояващите се характеристики на AEG L7TB73E е нейната голяма товароносимост от 7 килограма, което я прави подходяща за средно големи домакинства. Този капацитет гарантира, че можете ефективно да перете различни дрехи и спално бельо в един цикъл, спестявайки време и енергия.

Моделът използва иновативната технология ProSense на AEG, която автоматично разпознава обема на прането и съответно регулира времето за пране и консумацията на вода и електрическа енергия. Това не само помага за спестяване на електричество и вода, но също така гарантира, че дрехите ви се третират внимателно, предотвратявайки прекомерното или недостатъчно изпиране.

За тези, които отдават приоритет на грижата за дрехите, AEG L7TB73E предлага набор от специализирани програми, включително опции за деликатни тъкани, вълна и връхни дрехи. Нежната програма с пара помага за освежаване и намаляване на намачкването, съкращавайки времето за гладене.Освен това технологията SoftPlus на машината гарантира равномерно разпределение на омекотителя, което води до по-меки и приятно ухаещи дрехи.

Енергийна ефективност с Eco TimeSave

Тази машина е оборудвана и със спестяваща време функция за бързо пране, която може да завърши цикъл само за 30 минути. Нейната енергийно ефективна опция Eco TimeSave съчетава бързо пране с намалена консумация на енергия, осигурявайки допълнителна гъвкавост за рутинното ви пране.

Уредът разполага и с удобен за потребителя интерфейс с LED дисплей и сензорни контроли, което улеснява избора и персонализирането на предпочитаните от вас настройки за пране. Тихата работа и антивибрационна технология гарантират минимално смущаване на ежедневието ви.

Пералнята машина AEG L7TB73E предлага комбинация от висококачествена производителност, енергийна ефективност и функции с грижа за дрехите, които я правят отличен избор за онези от вас, които търсят първокласен домакински уред. Нейната интелигентна технология и обмислен дизайн отговарят на разнообразните нужди на съвременните домакинства.


Характеристики:
Автоматично позициониране на барабана Да
Дисплей LCD
Инверторен мотор Да
Индикация за оставащо време Да
Кантар в барабана - наглася времето и водата на програмата спрямо количеството пране Да
Капацитет 7 кг
Ниво на шум при центрофугиране в dB 78 dB
Опция за намаляване на времето на стандартните програми Да
Показване на оставащото време Да
Размери на уреда (В/Ш/Д) в см 89 / 40 / 60
Родителски контрол (Заключване за деца) Да
Скорост на центрофугиране (макс.) 1300 об/мин.
Среднопретеглена годишна консумация на енергия 157 kWh
Функция пара ( по-малко гънки, противоалергенни програми) Да
Гаранция 3 години гаранция