Пералня Gorenje Wave NEI84APS

  • Марка: Gorenje
  • Модел: Wave NEI84APS
  • Наличност: Последен брой!
Уред върнат в 30 дневен срок
Цена: 779лв. Нова цена: 529лв.

Описание:

Свободностояща пералня Gorenje модел - Wave NEI84APS . 8кг, 1400 об/мин, А+++ (A по нов стандарт), Пара

Купете още сега пералня Gorenje Wave NEI84APS с капацитет 8 кг. Това е перфектната машина за едно многочленно семейство, която предлага икономичен разход на енергия и вода. Моделът е оборудван с тих, издръжлив и енергоспестяващ инверторен мотор Power Drive, както и с единствен по рода си WaveActive барабан, който е по-нежен към дрехите.

Защо да се доверите на Gorenje при избора на пералнята?

Във всеки дом трябва да присъства набор от битови уреди, един от които е пералнята машина. Ако държите на качеството, но търсите достъпна цена, то уредите на Gorenje са най-доброто решение. По отношение на визия, качество и функционалност те не отстъпват на уредите на световноизвестните Европейски концерни.

През 1950 г. на територията на Република Словения, която тогава е част от Югославия, е построен завод, който дава началото на компанията Gorenje. След като започва развитието си от една фабрика, Gorenje не само успява да оцелее след разпадането на страната, но и се превърна в мощен концерн, чиито продукти са търсени в целия свят.

Бързината и незабавната реакция на изискванията на потребителския пазар са основните характеристики на работата на Горение. Именно това направи възможно създаването на уникална линия перални машини Premium Touch с интелигентен електронен интелект и скорост на центрофугиране от 2000 об./мин.

Вече не е нужно да се притеснявате за безопасността на тъканите, защото благодарение на специалната технология, дори при висока скорост на центрофугиране, вашето бельо и дрехи ще останат непокътнати. Серията Wave, към която принадлежи моделът NEI84APS, е с ново поколение деликатен към прането барабан.

Отличителни характеристики на перални Горение

Пералните машини Gorenje са оборудвани със система за автоматично балансиране, която намалява вибрациите на работещата машина до минимум, докато нивото на шум може да се сравни с обикновен тих разговор. Корпусът на машините Gorenje е двойно поцинкован, така че те не се страхуват от работа в агресивна среда. Такава защита ще предпази вашата пералня от корозия в продължение на много години.

Икономичната консумация на вода се постига чрез използването на специален 4D режим, при който прането се накисва от четири страни едновременно. Внимателно обмисленият дизайн позволява на пералните машини Gorenje, с външно компактни размери, да поемат до 8 кг пране наведнъж. С помощта на удобен дозатор за перилен препарат можете лесно да изчислите необходимото количество прах.


Характеристики:
Stop and Add - позволява да дадете пауза и да добавите забравено пране Да
WaveActive барабан - по-нежен към дрехите Да
Брой програми 16
Възможност за настройване на оборотите и градусите Да
Дисплей LED
Дисплей показващ: Остатъчно време
Енергиен клас А+++ по стар стандарт / A по нов
Запаметяване на програми Да
Инвенторен мотор Да, Power Drive - тих, издръжлив и енергоспестяващ
Инверторен мотор Да
Кантар в барабана - дозира вода, спрямо натоварването Да
Капацитет 8 кг
Кратка програма Да
Ниво на шум в dB 76 dB
Опция за намаляване на времето на стандартните програми Да
Програма за алергии Да
Програма за самоизмиване на барабана Да
Размери на уреда (В/Ш/Д) в см 85 / 60 / 55
Родителски контрол (Заключване за деца) Да
Самопочистване Да
Сигнализиране при край на програмата Да
Скорост на центрофугиране (макс.) 1400 об/мин.
Среднопретеглена консумация на енергия на всеки 100 цикъла 47 kWh
Функция пара ( по-малко гънки, противоалергенни програми) Да
Гаранция 2 години гаранция