Пералня Electrolux EW6S327SCI

  • Марка: Electrolux
  • Модел: EW6S327SCI
  • Наличност: Неналичен
Уред върнат в 30 дневен срок
Цена: 799лв. Нова цена: 549лв.

Описание:

Пералня EW6S327SCI, Енергиен клас А+++/ D , 7кг , 1200об/мин , Пара

Пералня Electrolux EW6S327SCI е модерен уред, който ще отговори напълно на нуждите на всяко домакинство. Капацитетът ѝ е 7 кг, а максималната скорост при центрофугиране 1200 об/мин. В този модел не липсват полезни иновации, сред които са функцията пара за по-малко гънки и функцията SoftPlus - допълнителен цикъл на изплакване, така че омекотителят да достигне до всяко влакно.

С какво се отличават пералните Electrolux?

Пералните Electrolux са много популярни у нас. Те са ценени заради отличното си качество и функционалност, а ненадминатият дизайн, изработен в най-добрите скандинавски традиции, ще направи добро впечатление дори на хората с тънък естетически вкус. EW6S327SCI е семпъл, класически модел с LCD дисплей и цифров програматор.

Шведската компания ELECTROLUX започва своето съществуване през 1919г. и в продължение на девет десетилетия тя никога не се е отклонила от принципите си, а именно, че разработването на домакински уреди трябва да се извършва, като се вземат предвид нуждите и желанията на потребителите.

Отлично съотношение цена - качество

Продуктите на ELECTROLUX не са евтини, но разходите за покупката се оправдават, тъй като шведските стандарти за качество са сред най-строгите в света. Пералните машини ELECTROLUX са оборудвани с програми, които ви позволяват да изберете желания цикъл на пране, изплакване и центрофуга за различни видове тъкани.

Много полезни функции като: памет, таймер, сензор за тегло, както и система за защита от преливане и система за контрол на перилния препарат, ще направят прането в пералнята ELECTROLUX ефективно и безопасно. Всички перални машини ELECTROLUX преминават през задължителен тест за съответствие с европейските стандарти за качество.

Изключително издръжливите, екологично чисти композитни материали, използвани в пералните Electrolux, ще позволят на вашата машина да ви служи без повреди в продължение на много години. Постоянните иновативни разработки, извършвани от концерна ELECTROLUX, позволиха на компанията да влезе в тройката на най-големите европейски производители на домакински уреди.

Всяка четвърта перална машина, продадена в Европа, е произведена от ELECTROLUX.


Характеристики:
SoftPlus опция - допълнителен цикъл на изплакване, омекотителят да достигне до всяко влакно Да
Антиалергична програма Да
Брой програми 14
Възможност за настройване на оборотите и градусите Да
Енергиен клас А+++ по стар стандарт / D по нов
Индикация за оставащо време Да
Кантар в барабана - наглася времето и водата на програмата спрямо количеството пране Да
Капацитет 7 кг
Ниво на шум при центрофугиране в dB 77 dB
Отложен старт Да
Плавно отваряне Да
Показване на оставащото време Да
Размери на уреда (В/Ш/Д) в см 84.3 / 59.5 / 44.9
Родителски контрол (Заключване за деца) Да
Скорост на центрофугиране (макс.) 1200 об/мин.
Среднопретеглена консумация на енергия на всеки 100 цикъла 65 kWh
Функция пара ( по-малко гънки, противоалергенни програми) Да
Гаранция 2 години гаранция