Пералня Electrolux EW2T5261C

  • Марка: Electrolux
  • Модел: EW2T5261C
  • Наличност: Неналичен
Цена: 750лв. Нова цена: 599лв.

Описание:

Пералня с горно отваряне Electrolux EW2T5261C , Енергиен клас А++/ F , 6кг , 1200об/мин

Почитателите на пералните с горно зареждане могат да се възползват от уникалната ни оферта и да закупят пералня Electrolux EW2T5261C на невероятно изгодна цена. Капацитетът ѝ е 6кг, което е отлично решение за малки жилища и домакинства от двама човека.

В уреда са интегрирани всички полезни иновации на този вид битова техника като автоматично позициониране на барабана и автоматична настройка на вода и време на програмата според количеството пране.

Предимства на пералните Електролукс с горно зареждане

Основното предимство на перални машини Electrolux с горно зареждане е в общите им размери и по-специално в ширината - тя, по правило, не надвишава 40 см. Следователно такова оборудване може да бъде разположено на доста тесни места, където машината с предно зареждане, чиято ширина е повече от 50 см, не може да се вмести.

Но нека не забравяме, че дълбочината на машините с вертикално зареждане е най-малко 60 см. Друг плюс на "вертикалката" е, че може да се позиционира по няколко начина - да се облегне на стената както отстрани, така и отзад. Машината с предно зареждане може да се монтира само по един начин, така че вратата да бъде достъпна.

Много хора предпочитат машини с горно зареждане, тъй като люкът е разположен отгоре. Така е по-удобно да зареждате и изваждате прането, без да се налага да се навеждате. Освен това "вертикалките" дават възможност за добавяне на бельо по време на процеса на пране - много удобно, ако сте забравили да поставите нещо от самото начало.

Разбира се, могат да се намерят и недостатъци. Машината с горно зареждане не може да се използва като допълнително място за съхранение и работна повърхност. Разположеният отгоре капак е подвижен (отваря достъпа до барабана), а там е разположен и контролният панел, достъпът до който също не трябва да бъде блокиран.

В техническите характеристики на пералнята Electrolux EW2T5261C производителят посочва и средната консумация на електроенергия за година (около 188 kW). Когато избирате можете да се съсредоточите върху този показател, но реалната консумация на енергия зависи от това колко често и интензивно перете и може да варира както нагоре, така и надолу.


Характеристики:
Автоматично позициониране на барабана Да
Брой програми 14
Възможност за настройване на оборотите и градусите Да
Енергиен клас А++ по стар стандарт / F по нов
Индикация за оставащо време Да
Кантар в барабана - наглася времето и водата на програмата спрямо количеството пране Да
Капацитет 6 кг
Ниво на шум при центрофугиране в dB 78 dB
Отложен старт Да
Плавно отваряне Да
Показване на оставащото време Да
Размери на уреда (В/Ш/Д) в см 89 / 40 / 60
Родителски контрол (Заключване за деца) Да
Скорост на центрофугиране (макс.) 1200 об/мин.
Среднопретеглена консумация на енергия на всеки 100 цикъла 85 kWh
Гаранция 2 години гаранция