Пералня Beko WMO81465STR1

  • Марка: Beko
  • Модел: WMO81465STR1
  • Наличност: Неналичен
Уред върнат в 30 дневен срок
Цена: 769лв. Нова цена: 499лв.

Описание:

Пералня Beko WMO81465STR11 , 8кг , 1400об/мин , A+++ / A , Пара , Stop&Add

ПРОГРАМА StrainExper™:

Цялостно премахване на 24 вида петна Вече не са необходими домашен оцет, лимонов сок и препарат за миене. Мястото им е в кухнята, а мястото на мръсното ви пране е в пералнята. Независимо дали става въпрос за кафе, кетчуп, шоколад, грим или кръв - StainExpert™ е специално разработен за премахване на 24 различни вида петна, така че вече не е необходимо да третирате предварително петна.

Xpress КРАТКА ПРОГРАМА 14 МИН

2 кг чисто пране за 14 минути Не всички дрехи трябва да се перат интензивно. Понякога бързо измиване е всичко, от което се нуждаете. С 14-минутната кратка програма Xpress можете да изперете до 2 кг пране само за 14 минути. 2 кг на пръв поглед не звучат много, но това са почти 20 тениски!

SteamCure:

99% без алергени* благодарение на хигиеничната сила на парата Ново ниво на чистота с Hygiene+. Загрява водата до 60°C, намалявайки обичайните домакински алергени* с до 99,9%. *Алергени от прах, котки, кучета и гъбички

Пералнята WMO81465STR1 е една от последните разработки на Beko. При нас можете да я закупите на изключително ниска цена, като се абстрахирате от леките козметични дефекти по корпуса на уреда. Тази машина е чисто нова и в отлично работещо състояние. Капацитетът ѝ е 8 кг пране при икономичен разход на вода и електрическа енергия.

Особености на пералните Beko

Beko е добре позната у нас турска марка домакински уреди. Компанията обаче произвежда своите продукти не само у дома: производствените обекти на Beko са концентрирани в 18 страни, включително Китай, Пакистан, Тайланд, Русия и др. Пералните на въпросната марка, както и на всяка друга, имат както силни, така и слаби страни. Сред предимствата трябва да отбележим:

  • Барабанът на всички машини е изработен от неръждаема стомана, а резервоарът е от полимерна сплав.Благодарение на това иновативно дизайнерско решение е постигнато намаляване на теглото и размерите и е увеличен капацитетът на уредите;
  • Нагревателният елемент е никелиран, което осигурява допълнителна защита срещу котлен камък.Не е тайна, че най-често нагревателният елемент се поврежда поради прекалено твърда вода;
  • Достъпна цена, за която можете да получите висококачествена машина като Beko WMO81465STR1 с доста приемливи характеристики, разнообразие от програми за пране, икономична консумация на енергия и функционалност;
  • Качество на изработката.Сериозните неизправности в пералните машини Beko са изключително редки и се случват предимно по вина на потребителите: неправилна работа, пренебрегване на правилата за инсталиране, претоварване на барабана и т.н.

Като дизайн, уредите на тази компания са класически перални машини с предно зареждане, тесни перални машини (също с предно зареждане, което представлява около една четвърт от цялата гама) и вградени модели. Капацитетът на машините варира от 4 до 9 кг. Това позволява да се задоволят нуждите на всяко домакинство.

Като скорост на центрофугиране уредите на този бранд варират от 800 до 1400 об./мин. Машината WMO81465STR1 Beko е с най-висока скорост – 1400 об./мин. Колкото повече обороти, толкова по-качествено уредът ще изцеди прането. Така например при центрофуга от 1200-1400 оборота дрехите излизат почти сухи от машината.

Моделите, оборудвани с инверторен двигател, заслужават специално внимание. Безчетковият мотор се счита за по-надежден и издръжлив, осигуряващ по-добро качество на изпиране. Ограничената селекция от перални машини с дисплей е отличителна черта на марката. Въпреки това за онези купувачи, за които наличието на дисплей е важно, марката е разработила гама от модели с цифров дисплей.

Всички перални Беко са са оборудвани с функция за защита срещу течове, дисбаланс и системи за контрол на пяната. Най-добрите модели също така имат допълнителна защита срещу пренапрежение, което ще защити някои чувствителни компоненти като контролния модул, клапана за пълнене, дренажната помпа и сензорите.

Що се отнася до цената на пералните машини Beko, повечето от продуктите са представени в бюджетния сегмент. В същото време евтините турски уреди по никакъв начин не са с по-ниско качество от по-скъпите аналози. Те имат не само висококачествени технически компоненти, но и атрактивен дизайн.

Иновационни технологии в пералните Беко

Иновациите и научно-техническият прогрес управляват света, и взискателните купувачи очакват подобрени характеристики от производителите и високо качество. Те няма да се примирят с дискомфорта и недостатъците. В силно конкурентна среда само производител, който има собствен дизайнерски отдел, внимателно анализира пазара, следи нуждите на клиентите и се опитва да задоволи и дори да предвиди техните искания, може да постигне успех.

Разбира се, в съвременната пералня Beko не липсват иновативни разработки. Една от тях е Silent Tech - технология за намаляване на шума. Тези машини работят много по-тихо от своите конкуренти и при това - практически без вибрации, което ви позволява да перете дори през нощта.

Друга иновация е интелигентната технология, която пести вода, енергия и перилен препарат. Икономията в автоматичната пералня Беко се постига чрез херметизиране на дренажния отвор преди края на цикъла на пране. Целият прах, изсипан в отделението, остава в барабана до края на програмата, което спестява перилни препарати и значително подобрява качеството на пране.

BabyProtect+ е технология за защита от алергии. Идеална за семейства с малки деца, страдащи от алергии и хора с чувствителна кожа. Ефективността на тази технология е потвърдена от Британската асоциация на алерголозите. Същността ѝ се състои в поддържането на постоянна температура през целия цикъл на работа (в рамките на зададените от програмата стойности), както и в по-интензивна работа на барабана.

Основният цикъл на пране е комбиниран с усилено изплакване, което подобрява качеството на пране и спомага за по-доброто отстраняване на перилните препарати от влакната на тъканта. Тук трябва да добавим и технологията StainExpert™, заложена в нашата Беко пералня. Тя е специално разработена за премахване на 24 различни вида петна без предварително третиране.

Друго интелигентно решение в новата Beko пералня е разработено за ефективно и нежно премахване на всички видове замърсявания, без това да се отразява негативно на състоянието на тъканите. Ефектът се постига благодарение на специална вътрешна чупка на стъклената врата на машината, която точно повтаря движението на естествена вълна, в резултат на което прането се разпределя по-равномерно върху барабана.

Защо да изберете тази машина?

Основното предимство на автоматичните перални Beko е ниската цена. В сравнение с други бюджетни уреди, този модел има по-добри технически характеристики и по-добра функционалност. До 15 програми, включително режим на изплакване, пране на тъмни дрехи, вълнени тъкани, експресно пране, ръчен режим. Режимът "Ризи" заслужава специално внимание.

Тази пералня Беко 8кг използва технологията за обработка на тъканите с пара. Парата осигурява по-ефективно отстраняване на мръсотията и ще ви позволи да извадите прането от машината без гънки и заплитания. Освен това тук е инсталиран инверторен тип двигател, което е рядкост за перални машини от тази ценова категория.

Производителят дава 10 години гаранция на двигателя. Както знаете, безчетковият инверторен двигател е по-икономичен и издръжлив. Поради липсата на колекторен възел, не изисква подмяна на четките.


Характеристики:
AquaWave Вълнообразно движение на барабана за по-нежно измиване
Stop and Add - позволява да дадете пауза и да добавите забравено пране Да
Брой програми 15
Възможност за настройване на оборотите и градусите Да
Енергиен клас А+++ по стар стандарт / А по нов
Инвенторен мотор Да
Кантар в барабана - наглася времето и водата на програмата спрямо количеството пране Да
Капацитет 8 кг
Кратка програма Да
Опция за премахване за косми - за собственици на домашни любимци Да
Отложен старт Да
Показване на оставащото време Да
Размери на уреда (В/Ш/Д) в см 84 / 60 / 55
Родителски контрол (Заключване за деца) Да
Свързване към мобилно приложение Да, Home Whiz
Скорост на центрофугиране (макс.) 1400 об/мин.
Среднопретеглена консумация на енергия на всеки 100 цикъла 49 kWh
Функция пара ( по-малко гънки, противоалергенни програми) Да
Гаранция 2 години гаранция