Пералня Bauknecht Super Eco 834

  • Марка: Bauknecht
  • Модел: Super Eco 834
  • Наличност: Неналичен
Уред върнат в 30 дневен срок
Цена: 769лв. Нова цена: 499лв.

Описание:

Пералня Bauknecht Super Eco 834 , 8кг , 1400об/мин , A+++ / B , Пара

Bauknecht Super Eco 834 е пералня, която предлага разширени функции и екологични възможности за по-ефективна и нежна грижа към вашето пране. Моделът е с класическо предно зареждане и се предлага в магазина ни на много изгодна цена. Минималните поражения, възникнали по време на транспорт, касаят единствено корпуса на уреда и не влияят на неговата работа.

Енергийно ефективно решение

Bauknecht Super Eco 834 е модел, известен със своя енергийно ефективен дизайн, целящ да минимизира консумацията на вода и електроенергия по време на процеса на пране. Това се постига чрез комбинация от иновативни технологии като разпознаване на натоварването, което регулира потреблението на вода според размера на товара. Добавени са и усъвършенствани двигателни системи, които допълнително оптимизират потреблението на енергия.

По отношение на капацитета, тази пералня попада в средната категория, подходяща за домакинства с обичайни нужди от пране. Моделът разполага с множество работни програми и настройки, за да се приспособи към различни видове тъкани и нива на замърсяване, гарантирайки цялостно почистване и грижа за тъканите. Този уред на немската компания Bauknecht предлага допълнителни функции като почистване с пара и бързи цикли на пране за допълнително удобство.

Удобен интерфейс и здравина

Потребителският интерфейс на Bauknecht Super Eco 834 е проектиран да бъде удобен за потребителя, включващ цифров дисплей и интуитивен контролен панел за лесен избор и персонализиране на програмите. Машината също е оборудвана с функции за безопасност като настройки за заключване за деца, за да се предотвратят случайни промени в програмите.

По отношение на качеството на изработка, уредите Bauknecht са известни по целия свят със своята издръжливост и надеждност. Те се отличават със здрави и устойчиви на корозия материали, както и с добре проектираните си компоненти, за да осигурят дълъг експлоатационен живот. Моделът използва изключително тих и мощен инверторен електромотор, постигайки максимална скорост на центрофугиране 1400 оборота в минута.

При интерес към уреда, имаме готовност да ви изпратим снимков материал, показващ засегнатите участъци.


Характеристики:
Stop and Add - позволява да дадете пауза и да добавите забравено пране Да
Антиалергична програма Да
Брой програми 15
Възможност за настройване на оборотите и градусите Да
Дисплей Да , LED
Енергиен клас A+++
Инвенторен мотор Да
Капацитет 8 кг
Кратка програма Да
Ниво на шум при центрофугиране в dB 79 dB
Отложен старт Да
Размери на уреда (В/Ш/Д) в см 85 / 59.5 / 60.5
Родителски контрол (Заключване за деца) Да
Скорост на центрофугиране (макс.) 1400 об/мин.
Среднопретеглена годишна консумация на енергия 157 kWh
Функция пара ( по-малко гънки, противоалергенни програми) Да
Гаранция 2 години гаранция