Пералня Bauknecht BPW 814 A

  • Марка: Bauknecht
  • Модел: BPW 814 A
  • Наличност: Неналичен
Цена: 699лв. Нова цена: 479лв.

Описание:

Пералня Bauknecht BPW 814 A , 8кг , 1400об/мин , A+++ / A  

Пералня Bauknecht BPW 814 A е висококачествен битов уред, използващ най-новите технологии, които създават ежедневно удобство и в същото време пестят ток и вода. С високооборотен инверторен мотор и цели 16 работни програми, тази машина е идеална за средни до големи домакинства. Капацитетът ѝ е 8 кг, а енергийният клас: А+++ по стар стандарт / A по нов.

Защо да замените старата си пералня с уред на Bauknecht?

Bauknecht е добре позната марка, произвеждаща различни видове домакински уреди, включително перални. BPW 814 A е модел, предназначен за домашна употреба, и като такъв, може да предложи набор от функции, за да направи задачите при пране по-ефективни. В тази серия перални на марката е внедрена антиалергична програма, съобразена с нуждите на съвременния потребител.

Основните характеристики, които може да очаквате от тази пералня Bauknecht, включват разнообразие от програми, пригодени за различни видове тъкани и нива на замърсяване. Тези програми включват опции за деликатни тъкани, кратки режими, както и цикли за дълбоко почистване. Машината също така предлага регулируеми скорости на центрофугиране и температурни настройки, за да задоволи нуждите на различни потребители.

Новите модели перални Bauknecht, сред които е и BPW 814 А, са базирани на модерни технологии, включващи енергоспестяващи режими, функции за ефективно потребление на водата и опции за отложен старт. Тези технологии имат за цел да подобрят цялостното потребителско изживяване, като същевременно насърчават опазването на околната среда.

Инверторен мотор – стандарт в съвременните перални

Инверторните двигатели са стандарт в съвременните перални машини. Те използват модерна технология за оптимизиране на енергийната ефективност и производителност. За разлика от традиционните двигатели с фиксирани скорости, инверторните регулират динамично скоростта на въртене, намалявайки консумацията на енергия и минимизирайки износването на детайлите.

Този тип мотор позволява променливи скорости на центрофугиране и прецизен контрол върху въртенето на барабана, което води до по-нежно, но ефективно почистване. Инверторно задвижваните перални машини са по-тихи, по-издръжливи и подобряват цялостното изживяване при пране. Технологията повишава ефективността на използваните ресурси, намалява оперативните разходи и допринася за по-екологичен процес на пране.


Характеристики:
Антиалергична програма Да
Брой програми 16
Възможност за увеличаване / намаляне на времето на програмите Да
Дисплей Да , LED
Енергиен клас А+++ по стар стандарт / A по нов
Инвенторен мотор Да
Капацитет 8 кг
Кратка програма Да
Ниво на шум при центрофугиране в dB 76 dB
Отложен старт Да
Показване на оставащото време Да
Размери на уреда (В/Ш/Д) в см 85 / 59.5 / 60.5
Скорост на центрофугиране (макс.) 1400 об/мин.
Среднопретеглена консумация на енергия на всеки 100 цикъла 47 kWh
Гаранция 2 години гаранция