Пералня AEG LTX8C373C

  • Марка: AEG
  • Модел: LTX8C373C
  • Наличност: Неналичен
Цена: 1,560лв. Нова цена: 1,169лв.

Описание:

Пералня AEG с горно отваряне LTX8C373C ,7кг 1300об/мин , енергиен клас D / A+++

Пералнята AEG LTX8C373C с горно зареждане ще се погрижи внимателно и нежно за вашето пране при всяко зареждане, благодарение на барабана Protex Plus.Системата OptiSense предотвратява износването на дрехите чрез автоматично регулиране на правилното време за пране, консумация на вода и електричество.

С функцията за отложен старт можете самостоятелно да изберете времето за стартиране на машината, като го отложите за желания брой часове. Този компактен и модерен уред е с капацитет 7кг и размери 89 / 40 / 60 – идеално решение за малки жилища и малки домакинства. Леките козметични дефекти по корпуса не влияят по никакъв начин на работата на машината.

Иновации от AEG

Пералните машини на AEG са предпочитани в цяла Европа, заради непрекъснатото добавяне на иновативни функции. Една от последните разработки в техниката на марката е технологията ProSteam®. Това е система, използваща гореща пара, която почиства тъканите в дълбочина, оставя дрехите по-свежи и същевременно омекотява гънките, свеждайки нуждата от гладене до минимум.

Системата ProSteam® ви позволява да завършите прането си с пара, за да намалите гънките, или да изберете отделна програма за пара, за да освежите прането си: перфектна грижа без увреждане на тъканите ден след ден.

Грижа за вашите дрехи, спестявайки електричество и вода

ProSense® е друга уникална технология, която ви позволява да намалите разходите за електричество и вода. Пералнята претегля прането при всяко зареждане и настройва параметрите на цикъла, минимизирайки количеството работа, необходимо за безупречно пране. Това също така намалява износването и предпазва цветовете на вашите дрехи.

С помощта на функцията SoftPlus, омекотителят взаимодейства с всички влакна на тъканта при навлизане в барабана, придавайки на дрехите мекота, копринена гладкост и блясък, защитавайки тъканите и удължавайки живота на вашите дрехи. Системата за плавно отваряне Soft Opening прави зареждането и изваждането на прането по-лесно и безопасно от всякога.

AEG LTX8C373C има всички предимства на пералните с горно зареждане, осигурявайки по-лесен и удобен достъп до барабана. Енергийно ефективният инверторен мотор ÖKO осигурява най-висока ефективност и издръжливост, гарантирайки изключителна производителност във всички програми.


Характеристики:
Дисплей Да , LED
Енергиен клас А+++ по стар стандарт / D по нов
Инверторен мотор Да
Кантар в барабана - наглася времето и водата на програмата спрямо количеството пране Да
Капацитет 7 кг
Ниво на шум при центрофугиране в dB 79 dB
Отложен старт Да
Плавно отваряне Да
Програма за петна Да
Размери на уреда (В/Ш/Д) в см 89 / 40 / 60
Родителски контрол (Заключване за деца) Да
Скорост на центрофугиране (макс.) 1300 об/мин.
Среднопретеглена консумация на енергия на всеки 100 цикъла 69 kWh
Гаранция 2 години гаранция