Пералня AEG LTR6EP2ECO

  • Марка: AEG
  • Модел: LTR6EP2ECO
  • Наличност: Последен брой!
Цена: 1,049лв. Нова цена: 849лв.


*Безплатна доставка до адрес за градовете София и Варна. Важи за поръчки на стойност над 450лв.

Попълнете вашите данни и ние ще се свържем с Вас в рамките на работния ден.- ИЛИ -

се свържете с нас на телефон

0882 280 087


Описание:

Пералня с горно зареждане AEG модел - LTR6EP2ECO , 7кг , 1200об/мин , А+++ / C , Prosense

AEG LTR6EP2ECO е пералня с горно зареждане, която съчетава ефективност и удобство по време на пране. С капацитета си от 7 кг, този уред е подходящ за средно големи домакинства, предлагайки достатъчно място за изпиране на вашите дрехи и домашен текстил при всяко зареждане. Скоростта на центрофугата от 1200 оборота в минута осигурява ефективно извличане на водата, така че времето за сушене да бъде по-кратко.

Технология Prosense – ефективно управление на ресурсите

Технологията Prosense, залегнала в принципа на работа на тази перална машина, е проектирана да оптимизира както времето за пране, така и консумацията на енергия въз основа на размера на прането. Това гарантира, че машината се адаптира към количеството пране, осигурявайки по-ефективен и енергийно съобразен процес на пране. Тази функция допринася за репутацията на AEG LTR6EP2ECO като екологичен и рентабилен уред.

Един от най-важните плюсове на машината с горно зареждане е нейната енергийна ефективност. Моделът е с впечатляващ енергиен рейтинг А+++, което показва, че пести електроенергия и пари в дългосрочен план. За икономичната работа на уреда принос има високотехнологичния инверторен мотор, който същевременно е отговорен и за тихата работа на машината.

По-удобен за потребителя дизайн

По отношение на дизайна, като модел с горно зареждане, тази пералня предлага лесен достъп до барабана, което прави зареждането и изваждането на прането проста задача. Контролният панел е максимално удобен за потребителя, позволявайки му да избира от различни програми и да персонализира настройките според собствените си предпочитания.

При машините с горно зареждане няма риск от изтичане на водата при отваряне на капака. Това ви позволява по всяко време на работния режим да спирате уреда на пауза, за да добавяте или изваждате пране. Модел LTR6EP2ECO използва системата Soft opening (леко отваряне), заложена във всички нови перални на марката.

Тази пералня с горно зареждане предлага отличен баланс между вместимост, енергийна ефективност и удобство. С компактните си размери тя е отличен вариант за домове с ограничено пространство. Можете да я позиционирате навсякъде, без да се притеснявате дали ще можете да отворите капака.


Характеристики:
ProSense технология - претегля размера на прането и намаля времето и количеството вода нужна за цикъла Да
Soft opening (леко отваряне) Да
Stop and Add - позволява да дадете пауза и да добавите забравено пране Да
Автоматично позициониране на барабана Да
Възможност за настройване на оборотите и градусите Да
Енергиен клас А+++ по стар стандарт / C по нов
Инверторен мотор Да
Капацитет 7 кг
Ниво на шум при центрофугиране в dB 78 dB
Отложен старт Да
Размери на уреда (В/Ш/Д) в см 90 / 40 / 60
Скорост на центрофугиране (макс.) 1200 об/мин.
Среднопретеглена консумация на енергия на всеки 100 цикъла 59 kWh
Гаранция 3 години гаранция