Пералня AEG LTR6E40269

  • Пералня AEG LTR6E40269 1 година гаранция
  • Пералня AEG LTR6E40269
  • Пералня AEG LTR6E40269
  • Пералня AEG LTR6E40269
  • Пералня AEG LTR6E40269
  • Пералня AEG LTR6E40269
  • Марка: AEG
  • Модел: LTR6E40269
  • Наличност: Неналичен
Цена: 929лв. Нова цена: 599лв.

Описание:

Пералня с горно зареждане AEG модел - LTR6E40269 , 6кг , 1200об/мин , А+++ / C , Prosense

AEG LTR6E40269 е пералня с горно зареждане, която предлага няколко функции, имащи за цел да ви осигурят ефективност и удобство. С капацитет от 6 килограма този модел е подходящ за малки до средни домакинства. Може да се похвали със скорост на центрофугиране от 1200 оборота в минута (rpm), което е достатъчна ефективност за отстраняване на излишната вода от дрехите, като по този начин намалява времето за сушене.

ProSense технология – грижа за вашето пране и битови сметки

Сред открояващите се характеристики на тази машина е технологията ProSense. Това е интелигентна система, която регулира времето за пране, консумацията на вода и енергия в зависимост от размера на прането.

Чрез измерване на товара, се гарантира, че всеки цикъл е оптимизиран за ефективност и грижа към прането, предотвратявайки прекомерното изпиране и намалявайки износването и разкъсването на дрехите. Тази функция е особено полезна за поддържане на качеството на дрехите във времето, като същевременно пести ресурси.

Говорейки за икономия на средства, енергийният клас на пералнята AEG LTR6E40269 е А+++, което е най-високият рейтинг според по-старата система за класификация, показващ отлична енергийна ефективност. С преминаването към нова рейтингова система, моделът също така притежава рейтинг C, което все още означава разумно ниво на консумация на енергия в съответствие с по-строгите съвременни стандарти. Тази двойна оценка отразява силното представяне на машината в развиваща се регулаторна среда.

Горно зареждане – дизайн, който пести място

По отношение на дизайна, опцията за горно зареждане може да бъде по-удобна за жилища с ограничено пространство или за хора, които предпочитат да не се навеждат, за да зареждат и изпразват машината. Също така при моделите с горно зареждане е възможно да се добавят дрехи по средата на цикъла, което е недопустимо при пералните с преден люк.

AEG LTR6E40269 е уред, проектиран да бъде компактен, но здрав, пасващ добре в жилища с различно интериорно оформление. Моделът е с няколко предварително зададени програми за пране на различни видове тъкани и степени на замърсяване. Контролният панел е удобен за потребителя, с ясен дисплей и лесни за навигиране настройки.


Характеристики:
ProSense технология - претегля размера на прането и намаля времето и количеството вода нужна за цикъла Да
Soft opening (леко отваряне) Да
Stop and Add - позволява да дадете пауза и да добавите забравено пране Да
Автоматично позициониране на барабана Да
Възможност за настройване на оборотите и градусите Да
Енергиен клас А+++ по стар стандарт / C по нов
Инверторен мотор Да
Капацитет 6 кг
Ниво на шум при центрофугиране в dB 77 dB
Отложен старт Да
Размери на уреда (В/Ш/Д) в см 90 / 40 / 60
Скорост на центрофугиране (макс.) 1200 об/мин.
Среднопретеглена консумация на енергия на всеки 100 цикъла 55 kWh
Гаранция 1 година гаранция