Пералня AEG L6FBC40499

  • Марка: AEG
  • Модел: L6FBC40499
  • Наличност: Последен брой!
Цена: 1,129лв. Нова цена: 849лв.


*Безплатна доставка до адрес за градовете София и Варна. Важи за поръчки на стойност над 450лв.

Попълнете вашите данни и ние ще се свържем с Вас в рамките на работния ден.- ИЛИ -

се свържете с нас на телефон

0882 280 087


Описание:

Пералня AEG серия 6000 L6FBC40499 , 9 КГ, 1400 ОБ / МИН A+++ / A  , Prosense

Пералня AEG L6FBC40499 е свободностоящ модел с капацитет 9кг, който ще покрие напълно нуждите на всяко многочислено домакинство. Уникалното при този уред е технологията ProSense, благодарение на която той претегля размера на прането и по този начин намалява времето и количеството вода нужна за съответния цикъл на изпиране. Ниската цена на модела ви дава всички основания да го поръчате още сега!

Защо пералнята AEG е най-доброто решение за вашия дом?

Немската компания AEG започва производство на перални машини през 1950г., утвърждавайки се като един от водещите производители в световен мащаб. AEG не е просто марка, а на първо място еталон за съвременни домакински уреди, съчетаващи приятен външен вид, функционалност, здравина и комфорт.

Факт е, че пералните на марката са изключително търсени. Да притежаваш такава машина е не просто престижно, но и целесъобразно. Благодарение на иновативните функции при най-новите модели, вие ще успеете да спестите електричество и вода, което на практика означава, че ще пестите пари през целия период на експлоатация на уреда.

Иновации, които ще ви впечатлят

Трябва да отбележим, че машините на този бранд търпят непрекъснато усъвършенстване, така че наред с луксозния си дизайн, те предлагат и редица полезни за домакините функции. Пералните машини AEG са оборудвани с навигационни дисплеи и демо програми. Те разполагат с електронна система за управление, която ви позволява да извършвате всички процеси на пране, изплакване и центрофугиране възможно най-ефективно.

Пералнята AEG L6FBC40499 както и всички нови модели, имат вградени сензори за тегло и чиста вода, таймери и дисплеи, показващи необходимата информация за процеса на пране. В допълнение, уредите на немския бранд предлагат няколко режима на памет, както и система за защита срещу течове и преливане на вода.

Вградените в механизма на пералнята устройства контролират дисбаланса на прането и нивото на пяната. AEG се стреми да спечели сърцата на клиентите си не само с популярното си име, но и с технически иновации и високо качество на своите перални машини. Техните многобройни и разнообразни функции, ги правят удобни и лесни за използване.


Характеристики:
ProSense технология - претегля размера на прането и намаля времето и количеството вода нужна за цикъла Да
ProTex барабан , по-нежен към дрехите Да
Антиалергична програма Да
Възможност за настройване на оборотите и градусите Да
Дисплей показващ: Остатъчно време
Инверторен мотор Да
Капацитет 9 кг
Ниво на шум при центрофугиране в dB 76 dB
Отложен старт Да
Размери на уреда (В/Ш/Д) в см 85 / 60 / 66
Родителски контрол (Заключване за деца) Да
Скорост на центрофугиране (макс.) 1400 об/мин.
Гаранция 3 години гаранция