Пералня AEG L6FB51680

  • Марка: AEG
  • Модел: L6FB51680
  • Наличност: Неналичен
Цена: 1,099лв. Нова цена: 879лв.

ИЗБЕРЕТЕ ПОДХОДЯЩОТО ВРЕМЕ ЗА ПРАНЕ Опцията отложен старт ви дава свободата да изберете предпочитаното време за пране и автоматично стартира програмата.

НЕЖЕН БАРАБАН PROTEX Всички перални машини AEG са с барабан ProTex, специално разработен с грижа за тъканите. С повече и по-тесни отвори (перфорации), в сравнение със стандартните барабани, нежният барабан ProTex редуцира разпъването на дрехите и надеждно запазва формата и материята им по време на центрофугиране.

ТЕХНОЛОГИЯ PROSENSE®. ГРИЖА ЗА ДРЕХИТЕ, ПЕСТЕНЕ НА ЕНЕРГИЯ И ВОДА. Технологията ProSense® пести вода и енергия, като гарантира най- добрата обработка за всяка дреха чрез автоматично измерване на всяко пране и персонализиране на програмата. Сензорите регулират прецизно времето на пране, за да се избегне излишно препиране. Получавате усещане за свежест всеки път, като едновременно с това пестите вода и енергия.


Описание:

Пералня AEG серия 6000 L6FB51680 , 8 КГ, 1600 ОБ / МИН A+++ / A  , Prosense

Пералня AEG L6FB51680 е свободностоящ модел с капацитет 8кг, който ще покрие напълно нуждите на всяко многочислено домакинство. Уникалното при този уред е технологията ProSense, благодарение на която той претегля размера на прането и по този начин намалява времето и количеството вода нужна за съответния цикъл на изпиране. Ниската цена на модела ви дава всички основания да го поръчате още сега!

Защо пералнята AEG е най-доброто решение за вашия дом?

Немската компания AEG започва производство на перални машини през 1950г., утвърждавайки се като един от водещите производители в световен мащаб. AEG не е просто марка, а на първо място еталон за съвременни домакински уреди, съчетаващи приятен външен вид, функционалност, здравина и комфорт.

Факт е, че пералните на марката са изключително търсени. Да притежаваш такава машина е не просто престижно, но и целесъобразно. Благодарение на иновативните функции при най-новите модели, вие ще успеете да спестите електричество и вода, което на практика означава, че ще пестите пари през целия период на експлоатация на уреда.

Иновации, които ще ви впечатлят

Трябва да отбележим, че машините на този бранд търпят непрекъснато усъвършенстване, така че наред с луксозния си дизайн, те предлагат и редица полезни за домакините функции. Пералните машини AEG са оборудвани с навигационни дисплеи и демо програми. Те разполагат с електронна система за управление, която ви позволява да извършвате всички процеси на пране, изплакване и центрофугиране възможно най-ефективно.

Пералнята AEG L6FB51680 , както и всички нови модели, имат вградени сензори за тегло и чиста вода, таймери и дисплеи, показващи необходимата информация за процеса на пране. В допълнение, уредите на немския бранд предлагат няколко режима на памет, както и система за защита срещу течове и преливане на вода.

Вградените в механизма на пералнята устройства контролират дисбаланса на прането и нивото на пяната. AEG се стреми да спечели сърцата на клиентите си не само с популярното си име, но и с технически иновации и високо качество на своите перални машини. Техните многобройни и разнообразни функции, ги правят удобни и лесни за използване.


Характеристики:
ProSense технология - претегля размера на прането и намаля времето и количеството вода нужна за цикъла Да
Stop and Add - позволява да дадете пауза и да добавите забравено пране Да
Антиалергична програма Да
Възможност за настройване на оборотите и градусите Да
Дисплей показващ: Остатъчно време
Енергиен клас А+++ по стар стандарт / A по нов
Инверторен мотор Да
Капацитет 8 кг
Ниво на шум при центрофугиране в dB 75 dB
Отложен старт Да
Размери на уреда (В/Ш/Д) в см 84.7 / 59.6 / 57.6
Родителски контрол (Заключване за деца) Да
Скорост на центрофугиране (макс.) 1600 об/мин.
Среднопретеглена консумация на енергия на всеки 100 цикъла 47 kWh
Гаранция 3 години гаранция