Пералня AEG L5TBK31260

  • Марка: AEG
  • Модел: L5TBK31260
  • Наличност: Последен брой!
Цена: 799лв. Нова цена: 649лв.


*Безплатна доставка до адрес за градовете София и Варна. Важи за поръчки на стойност над 450лв.

Попълнете вашите данни и ние ще се свържем с Вас в рамките на работния ден.- ИЛИ -

се свържете с нас на телефон

0882 280 087


Описание:

Пералня с горно зареждане AEG модел - L5TBK31260 , 6кг , 1200об/мин , А+++ / D , Prosense

AEG L5TBK31260 е първокласна пералня с горно зареждане, известна със своите ефективни функции и удобно използване. С капацитет от 6 кг, този модел е подходящ за по-малки домакинства, както и за хората, които търсят компактен вариант на въпросния домакински уред. Скоростта на центрофугиране от 1200 оборота в минута осигурява ефективно извличане на водата, което води до по-кратко време за сушене на вашето пране.

Важни характеристики

Една от впечатляващите характеристики на пералнята с горно зареждане AEG е нейната енергийна ефективност A+++ / D по нов стандарт.Този параметър показва, че уредът е много енергийно ефективен по време на стандартните цикли, с което ви спестява пари, понижавайки сметките за комунални услуги.

Двойният рейтинг (A+++ / D) показва, че макар машината да се отличава с енергийна ефективност, тя може да консумира повече вода в сравнение с други модели в своя клас. Важно е да балансирате енергийната и водната ефективност въз основа на вашите приоритети.

Технологията Prosense в AEG L5TBK31260 е проектирана да адаптира продължителността и ресурсите, използвани за всяко зареждане. Това означава, че машината адаптира своята работа въз основа на размера и вида на товара, оптимизирайки консумацията на ток и вода. Тази функция не само допринася за по-добрата ефективност, но също така помага за удължаване на живота на вашите дрехи, предотвратявайки прекомерното въздействие върху тъканите.

Възможност да добавяте и изваждате дрехи по всяко време

Опцията за горно зареждане е дизайнерско решение, което добавя удобство, позволявайки ви да добавяте или премахвате дрехи по средата на цикъла на пране. Това може да бъде особено полезно, ако сте забравили да включите определени неща. Освен това машините с горно зареждане са известни с това, че са по-ергономични, тъй като не е необходимо да се навеждате, за да зареждате и изваждате прането си.

С компактните си размери 84.7 х 59.6 х 57.6 см тази пералня на немския технологичен гигант е идеално решение за малки апартаменти и кухненски пространства. Ниските нива на шум от 78 dB ви позволяват да перете по всяко време на денонощието, без притеснения относно комфортна на семейство и съседи.


Характеристики:
ProSense технология - претегля размера на прането и намаля времето и количеството вода нужна за цикъла Да
ProTex барабан , по-нежен към дрехите Да
Soft opening (леко отваряне) Да
Stop and Add - позволява да дадете пауза и да добавите забравено пране Да
Автоматично позициониране на барабана Да
Брой програми 14
Възможност за настройване на оборотите и градусите Да
Енергиен клас А+++ по стар стандарт / D по нов
Капацитет 6 кг
Ниво на шум при центрофугиране в dB 78 dB
Отложен старт Да
Размери на уреда (В/Ш/Д) в см 84.7 / 59.6 / 57.6
Скорост на центрофугиране (макс.) 1200 об/мин.
Среднопретеглена консумация на енергия на всеки 100 цикъла 65 kWh
Гаранция 3 години гаранция