Пералня със сушилня AEG L6WBJ68W

  • Марка: AEG
  • Модел: L6WBJ68W
  • Наличност: Последен брой!
Цена: 1,399лв. Нова цена: 1,099лв.

ТЕХНОЛОГИЯ PROSENSE®. ГРИЖА ЗА ДРЕХИТЕ, ПЕСТЕНЕ НА ЕНЕРГИЯ И ВОДА. Технологията ProSense® пести вода и енергия, като гарантира най- добрата обработка за всяка дреха чрез автоматично измерване на всяко пране и персонализиране на програмата. Сензорите регулират прецизно времето на пране, за да се избегне излишно препиране. Получавате усещане за свежест всеки път, като едновременно с това пестите вода и енергия.

ВГРАДЕНА ЗАЩИТА ЗА ДРЕХИТЕ ВИ Всички сушилни AEG имат нежен барабан ProTex, разработен за специална грижа за тъканите. Дизайнът на перфорираната повърхност на барабана осигурява най-ефективния въздушен поток и достатъчно пространство за дрехите, за по-малко заплитане и мачкане.

НЕЖЕН БАРАБАН PROTEX Всички перални машини AEG са с барабан ProTex, специално разработен с грижа за тъканите. С повече и по-тесни отвори (перфорации), в сравнение със стандартните барабани, нежният барабан ProTex редуцира разпъването на дрехите и надеждно запазва формата и материята им по време на центрофугиране.

ГОТОВИ ЗА ОБЛИЧАНЕ ДРЕХИ САМО ЗА ЕДИН ЧАС Програма NonStop / 60 минути, само за час обработва до 1 кг. дрехи от сухи мръсни до сухи чисти. Можете спокойно да изперете, изсушите и облечете дрехите, с които искате да бъдете дори и вечерта.


Описание:

Пералня със сушилня AEG серия 6000 L6WBJ68W , 8/4 КГ, 1600 ОБ / МИН A+++/Е

Texнoлoгия РrоЅеnѕе: Aвтoмaтичнo зaдaвa нacтpoйкитe нa ypeдa cпpямo тeглoтo нa зapeдeнoтo в бapaбaнa пpaнe, ocигypявaйки oптимaлнa гpижa. Aдaптиpaнитe цикли мoгaт дa cпecтят 30% eнepгия пpи пpaнe и cyшeнe пpи пo-мaлкo зapeждaнe.

Инвepтopeн мoтop: Ocигypявa нaдeжднa и eфeктивнa paбoтa. Heгoвият мaгнитeн дизaйн пoзвoлявa тиxo, бeзкoнтaктнo въpтeнe нa бapaбaнa в cpaвнeниe c дpyги мoдeли, изпoлзвaщи чeтки. Пo тoзи нaчин ce нaмaлявa кoнcyмaциятa нa eнepгия и шyмa.

Антиалергична Програма: Погрижете се за всяка дреха с превъзходна чистота благодарение на Антиалергичната функция, която елиминира бактериите във всеки цикъл. Програмата въвежда висока температура за кратък период от време в средата на прането.

Пране и сушене: Изперете и изсушете дрехите си, включително деликатни и вълнени материи, без да е необходимо ръчно да ги местите от една машина в друга. Режим с един цикъл може да се приложи към пет програми с натискане само на един бутон. За лесна и цялостна грижа.


Характеристики:
ProSense технология - претегля размера на прането и намаля времето и количеството вода нужна за цикъла Да
ProTex барабан , по-нежен към дрехите Да
Брой програми 13
Дисплей LCD
Енергиен клас А+++ по стар стандарт / E по нов
Инверторен мотор Да
Капацитет 8 / 4 кг
Кондензаторна Да
Консумация на вода за един цикъл в литри 47
Кратка програма Да
Ниво на шум при центрофугиране в dB 76 dB
Отложен старт Да
Размери на уреда (В/Ш/Д) в см 85 / 60 / 55
Родителски контрол (Заключване за деца) Да
Скорост на центрофугиране (макс.) 1600 об/мин.
Среднопретеглена годишна консумация на енергия 266 kWh
Тегло 70 кг
Гаранция 3 години гаранция