Перални Със Сушилни

Филтрирай резултатите
Спести 360 лв.
Пералня със сушилня AEG L6WBJ68W
Спести 201 лв.
Пералня със сушилня Bauknecht WT Super Eco 9614
Спести 350 лв.
Пералня със сушилня Bauknecht WT Super Eco 9716
Спести 551 лв.
Пералня със сушилня Bosch WNG24440
Спести 540 лв.
Пералня със сушилня LG F4DV710H1
Спести 330 лв.
Пералня със сушилня LG V5WD96TW0
Спести 191 лв.
Пералня със сушилня Privileg PWWT X 86G4 DE N
Спести 421 лв.
Пералня със сушилня Samsung WD11T554AWW
Спести 411 лв.
Пералня със сушилня Samsung WD90T754ABX
Спести 521 лв.
Пералня със сушилня Siemens WN34A140

Покупката на пералня със сушилня с транспортни дефекти е разумно решение, което ви позволява да се сдобиете с уред от висок клас на много по-ниска от обичайната цена. Леките поражения, възникнали при транспортиране, засягат единствено корпуса на машините. Затова ние ги наричаме „козметични” дефекти. Повредите по тялото на който и да е уред по никакъв начин не влияят на неговата работа.

Кои предразсъдъци спират хората да купят комбиниран модел пералня?

Сред редовите потребители съществуват известни предразсъдъци по отношение на пералните от комбиниран тип. Поради страх, че ще вземат погрешно решение, те се отказват от пералните със сушилни, несъзнавайки какво всъщност губят. Сушенето на прането на слънце или върху отоплителни уреди е бавно, а често и вредно за някои тъкани.

Какво плаши потребителите? Ето някои от най-разпространените митове:

Пералнята със сушилня се поврежда по-бързо поради двойното натоварване

Болшинството съвременни перални са оборудвани с инверторни мотори. Основната разлика е, че в дизайна на инвертора няма триещи се елементи и поради това тези двигатели се износват по-бързо. Истината е, че повечето производители дават на инверторните двигатели поне 10 години гаранция. Обърнете внимание: издръжливостта не е единственото предимство на инверторния електромотор. Той е енергийно по-ефективен и по-малко шумен от своите аналози.

Комбинираните машини мачкат прането

Трябва да признаем, че това схващане не е напълно неоснователно, но то е валидно единствено за старото поколение уреди. Ако закупите нов модел пералня със сушилня с транспортен дефект, едва ли ще се сблъскате с подобен проблем. Съвременните комбинирани машини на водещи марки не само сушат, но и изглаждат прането с пара.

Някои модели имат специална функция „Против намачкване“: ако не можете веднага да извадите прането от машината, след като процесът на сушене приключи, барабанът му ще продължи да се върти няколко минути. Така ще се избегне образуването на гънки.

Машините със сушилни заемат много място

До не отдавна това това твърдение също беше вярно. А дори и днес не всеки може да си позволи да инсталира два отделни уреда за пране и сушене в едно помещение. За да дадат възможност на всеки купувач да се възползва от комбинираната функция на този тип битова техника, производителите промениха дизайна, намалявайки ширината на уредите до 55см при някои модели.

Уредите с транспортни дефектни изглеждат зле и са ненадеждни

Можем да ви уверим, че наличните при даден модел пералня със сушилня транспортни дефекти са единствено и само козметични и в повечето случаи - минимални. Уредите за вграждане са най-предпочитани, защото драскотините и леките хлътвания по корпуса остават напълно скрити. Добрата новина е, че всички нарушения във визията на пералните ни могат лесно да се коригират, ако визията на техниката е толкова важна за вас.