Перални Със Сушилни

Филтрирай резултатите
Спести 500 лв.
Пералня със сушилня LG V7WD107H2E

Покупката на пералня със сушилня с транспортни дефекти е разумно решение, което ви позволява да се сдобиете с уред от висок клас на много по-ниска от обичайната цена. Леките поражения, възникнали при транспортиране, засягат единствено корпуса на машините. Затова ние ги наричаме „козметични” дефекти. Повредите по тялото на който и да е уред по никакъв начин не влияят на неговата работа.

Кои предразсъдъци спират хората да купят комбиниран модел пералня?

Сред редовите потребители съществуват известни предразсъдъци по отношение на пералните от комбиниран тип. Поради страх, че ще вземат погрешно решение, те се отказват от пералните със сушилни, несъзнавайки какво всъщност губят. Сушенето на прането на слънце или върху отоплителни уреди е бавно, а често и вредно за някои тъкани.

Какво плаши потребителите? Ето някои от най-разпространените митове:

Пералнята със сушилня се поврежда по-бързо поради двойното натоварване

Болшинството съвременни перални са оборудвани с инверторни мотори. Основната разлика е, че в дизайна на инвертора няма триещи се елементи и поради това тези двигатели се износват по-бързо. Истината е, че повечето производители дават на инверторните двигатели поне 10 години гаранция. Обърнете внимание: издръжливостта не е единственото предимство на инверторния електромотор. Той е енергийно по-ефективен и по-малко шумен от своите аналози.

Комбинираните машини мачкат прането

Трябва да признаем, че това схващане не е напълно неоснователно, но то е валидно единствено за старото поколение уреди. Ако закупите нов модел пералня със сушилня с транспортен дефект, едва ли ще се сблъскате с подобен проблем. Съвременните комбинирани машини на водещи марки не само сушат, но и изглаждат прането с пара.

Някои модели имат специална функция „Против намачкване“: ако не можете веднага да извадите прането от машината, след като процесът на сушене приключи, барабанът му ще продължи да се върти няколко минути. Така ще се избегне образуването на гънки.

Машините със сушилни заемат много място

До не отдавна това това твърдение също беше вярно. А дори и днес не всеки може да си позволи да инсталира два отделни уреда за пране и сушене в едно помещение. За да дадат възможност на всеки купувач да се възползва от комбинираната функция на този тип битова техника, производителите промениха дизайна, намалявайки ширината на уредите до 55см при някои модели.

Уредите с транспортни дефектни изглеждат зле и са ненадеждни

Можем да ви уверим, че наличните при даден модел пералня със сушилня транспортни дефекти са единствено и само козметични и в повечето случаи - минимални. Уредите за вграждане са най-предпочитани, защото драскотините и леките хлътвания по корпуса остават напълно скрити. Добрата новина е, че всички нарушения във визията на пералните ни могат лесно да се коригират, ако визията на техниката е толкова важна за вас.