Перални с транспортни дефекти

Филтрирай резултатите
Спести 350 лв.
Пералня AEG LR7596UD4

1,599лв. 1,249лв.

Спести 420 лв.
Пералня Bauknecht WMT 6513 B5
Спести 100 лв.
Пералня Bauknecht WWA 843 B
Спести 200 лв.
Пералня Beko B3WFT59415W
Спести 330 лв.
Пералня Bosch WGG244Z5NL

1,329лв. 999лв.

Спести 270 лв.
Пералня Hanseatic HWMB814A3
Спести 320 лв.
Пералня LG F4WV708P1E

1,099лв. 779лв.

Спести 220 лв.
Пералня LG F4WV708S0E

1,099лв. 879лв.

Спести 570 лв.
Пералня LG F6WV710AT2

1,649лв. 1,079лв.

Спести 350 лв.
Пералня Samsung WW11BB534AAES2
Спести 250 лв.
Пералня Samsung WW1EBBA049AE
Спести 170 лв.
Пералня Samsung WW7ET4543AE
Спести 250 лв.
Пералня Samsung WW80T654ALX

1,299лв. 1,049лв.

Спести 330 лв.
Пералня Samsung WW8ET534AAT
Спести 280 лв.
Пералня Samsung WW90T534DAE

1,329лв. 1,049лв.


Богата гама оригинални маркови перални с транспортни дефекти ще откриете в продуктовия ни каталог. Чрез онлайн магазина си, фирма МегаТехно дава достъп на потребителите от цялата страна до уреди на водещи европейски производители. Цените на продуктите са в пъти по-ниски от тези на пералните, предлагани в големите търговски вериги. Същевременно качеството им не подлежи на никакво съмнение.

Възможност да притежавате уред, за какъвто не сте и мечтали

Пералнята е техническо съоръжение, без което животът ни е немислим. Нито хората, живеещи сами, нито многочислените домакинства могат да си позволят да се лишат от уред, който ще им осигури винаги чисти и приятно ухаещи дрехи. Едва ли има домакиня, която да не мечтае за чисто нова пералня на водеща европейска марка.

Чрез предлагането на перални с транспортен дефект, ние на практика сбъдваме мечти. Не всички български домакинства могат да си позволят последно поколение уред на марката MIELE. Не всеки има достъп до оригиналната продукция на този бранд. Пералните машини, предлагани от нас, са оригинална немска продукция, предназначена за вътрешния (немски) пазар.

Имайки предвид педантичността на германския потребител, продуктите с леко одраскан корпус и малки вдлъбнатини биват незабавно изтегляни от местната търговска мрежа. Това е уникален шанс за родните потребители. Те могат да се възползват от огромните намаления в цените на машини, чието качество е значително по-високо от това на уредите, предназначени за българския и източно европейския пазар.

Предлагаме ви домакински уреди в отлично функционално състояние

В каталога ни са представени чисто нови перални с транспортни дефекти. С конкретното уточнение бързаме да разсеем съмненията на по-скептичните купувачи. Ниските цени се дължат на незначителните козметични несъвършенства, засягащи единствено металния корпус на уредите.

Техническите компоненти, както и съществени детайли като вратата и нейното уплътнение, са в абсолютна изправност. Уредът, който ще ви бъде доставен е годен за непосредствена употреба, след монтирането му и свързването към ВиК инсталация. Препоръчваме да поверите на квалифициран специалист инсталирането на пералнята, за да избегнете нейното повреждане, както и нежелани течове в помещението.

Пералните машини, включени в продуктовата ни гама представят най-новата продукция на водещи производители, сред които е безспорния лидер Miele. Немската марка произвежда съвършени разработки, които обаче понякога са недостъпни дори за жителите на развитите европейски държави. Вие можете да обзаведете дома си с маркова техника, превърнала се в еталон за качество, функционалност и дълъг работен живот.

По същия начин са представени марки, които не са особено познати на българския купувач. BAUKHNECHT, PRIVILEG, GRUNDIG и SCHNEIDER са имена, превърнали се в синоним на технически иновации, здравина и безупречна работа. Немските перални с нарушен търговски вид, произведени в Германия са произведени с висококачествени компоненти. Те нямат аналог, сред уредите, предлагани на родния пазар.

Как да изберете идеалния модел?

Пералнята машина е по начало сравнително скъп уред, който купуваме веднъж на 10 - 20 години. Това ви лишава от правото на каквито и да е грешки, защото няма да можете да смените машината с нова след няколко месеца. Ето защо ще се постараем да ви съдействаме за правилния избор с няколко полезни насоки.

Автоматичните перални с дефекти, предлагани от нас, се делят на няколко категории:

  • Комбинирани със сушилня;
  • С горно зареждане;
  • Със стандартно фронтално зареждане;
  • Свободно стоящи;
  • За вграждане.

За ваше улеснение пералните са разделени в отделни категории, според това дали сред функциите на конкретните модели влиза и изсушаване на дрехите. В наименованието на всеки модел е посочена марката и модела на съответния продукт. Снимките ви позволяват да се ориентирате за местоположението на отвора за поставяне на прането.

Изборът на модел трябва да се съобрази с множество фактори. Първият от тях е площта на помещението. Имайте предвид, че по-компактните модели са с по-малка вместимост. Капацитетът на машините е обозначен в килограми пране и при непрофесионалните модели той варира между 5 и 9кг. Добре е да се знае, че тези стойности са изчислени за програмата „памук”.

Можете да закупите пералня с транспортни дефекти от София, като тя ще бъде транспортирана до посочен от вас адрес. Преди изобщо да изберете модела е добре да обмислите внимателно кои технически характеристики са от значение за вашето домакинство. Моделите с фронтално разположена врата изискват свободно пространство отпред от поне един метър, така че да можете свободно да поставяте и изваждате прането.

Уредите с горно зареждане са идеални за малките кухни и мокри помещения, защото не изискват навеждане при изпълнение на основните дейности. Те са обаче по начало с малка вместимост. В случай че имате голямо семейство и малки деца, е добре да помислите за по-голям вариант.

Към ниските цени, предлагани от нашата компания можем да добавим и специалните ни оферти, които правят продуктите ни още по-атрактивни. Доставката на перални с транспортни дефекти за София е напълно безплатна, защото този вид уреди отговарят на изискването за минимална стойност на покупките. Всяка поръчка, направена онлайн, ви спестява 5% от цената.

Същата оферта е валидна и при доставка на перални с транспортни дефекти на територията на град Варна. За жителите на останалите региони на страната остава възможността да закупят продукт, надхвърлящ сумата от 1500лв. Тогава те също ще имат възможност да се възползват от безплатен транспорт на закупената машина.

Всички уреди са в техническа изправност и придружени от гаранция!