Пералня със сушилня Bauknecht WATK SENSE 86S

  • Марка: Bauknecht
  • Модел: WATK SENSE 86S
  • Наличност: Неналичен
Цена: 1,129лв. Нова цена: 749лв.

Описание:

Пералня+ сушилня BAUKNEHT WATK SENSE 86S, 8/6кг ,1400об/мин , Пара

BAUKNECHT WATK SENSE 86S е универсална и високоефективна комбинация от пералня и сушилня, предназначена да опрости рутинните задачи по изпиране и сушене на вашите дрехи, кърпи и спално бельо. С голям капацитет от 8 килограма за пране и 6 килограма за сушене, този уред е много подходящ за 4-5 членни домакинства.

Икономия на електричество чрез по-ефективно центрофугиране

Оперирайки при максимална скорост от 1400 оборота в минута (rpm), машината осигурява ефективно почистване и сушене на вашите дрехи. По-високата скорост на центрофугиране помага за намаляване на съдържанието на влага в тъканите, което води до по-кратко време за сушене и икономия на енергия.

Включването на сушилня в корпуса на пералнята елиминира необходимостта от отделна машина, което прави този уред ефективно решение за домове с ограничено пространство. Тази комбинирана машина на BAUKNECHT пести време и усилия, елиминирайки нуждата от простиране на прането за естествено изсушаване.

Функция пара – намалява нуждата от гладене

Една забележителна характеристика на BAUKNECHT WATK SENSE 86S е включването на парна технология. Парата в пералните и сушилните става все по-популярна заради способността ѝ да премахва упорити петна и гънки ефективно. Функцията Steam не само подобрява процеса на почистване, но също така помага за освежаване и дезодориране на дрехите, карайки ги да миришат и изглеждат свежи.

Машината е оборудвана с набор от програмируеми опции, за да се погрижи за различни видове тъкани и изисквания за пране. Различни цикли на пране и сушене, включително специализирани програми за деликатни тъкани или силно замърсени предмети, осигуряват гъвкавост и гарантират оптимални резултати. Освен това удобните за потребителя контроли и цифровият дисплей допринасят за лесната работа.

Марката BAUKNECHT е известна с ангажимента си към създаването на битова техника, отличаваща се с издръжливост и качество и WATK SENSE 86S определено отразява тези характеристики. Редовната поддръжка и правилната употреба ще допринесат за дълготрайността и ефективността на този уред. При нас тази комбо машина се предлага с 2 години гаранция.


Характеристики:
Антиалергична програма Да
Брой програми 16
Възможност за настройване на оборотите и градусите Да
Дисплей показващ: Остатъчно време
Инвенторен мотор Да
Капацитет 8 / 6 кг
Кратка програма Да
Ниво на шум в dB 55 dB
Отложен старт Да
Програма за откриване на петна Да
Размери на уреда (В/Ш/Д) в см 85 / 60 / 60
Родителски контрол (Заключване за деца) Да
Скорост на центрофугиране (макс.) 1400 об/мин.
Среднопретеглена годишна консумация на енергия 1088 kWh
Функция пара ( по-малко гънки, противоалергенни програми) Да
Гаранция 2 години гаранция