Съдомиялна 60см за вграждане Gorenje GI661C60X

  • Марка: Gorenje
  • Модел: GI661C60X
  • Наличност: Неналичен
Цена: 999лв. Нова цена: 579лв.

Програма Самопочистване Чистият интериор гарантира, че измиването ще бъде винаги на ниво. Използвай програмата за самопочистване веднъж месечно и няма да се налага да чистиш на ръка интериора.

Програма Стъкло С тази специална програма за стъкло, съдомиялните Gorenje SmartFlex ще се погрижат за ценните ти чаши. Благодарение на по-ниската температура, тя е безопасна дори при миене на кристални чаши.

Total AquaStop AquaStop защитата гарантира, че уредът ще работи безопасно нощем, или при ваше отсъствие. В случай на изтичане или наводнение, AquaStop автоматично спира притока на вода, а помпата изтегля остатъка от водата от интериора на уреда. AquaStop работи през целия полезен живот на уреда.

SmartFlex кошница за прибори SmartFlex кошницата за прибори позволява гъвкавост при миене. В зависимост от нуждите можете да използвате пълния капацитет на кошницата, или да я разделите на две части, които да бъдат поставени на различни позиции. Така ще можете да поставите възможно най-много чинии, тенджери и тигани.

15 мин SpeedWash Представи си събиране за вечеря и чиниите от основното ястие са измити до момента за поднасяне на десерт. При едночасовата програма, заедно с функция SpeedWash, съдомиялните Gorenje SmartFlex измиват съдовете за едва 15 минути. Идеално за случаите с повече гости у дома.


Описание:

Съдомиялна за пълно вграждане 60 см Gorenje GI661C60X, 16комплекта

- Автопрограма:
Понякога всичко, от което се нуждаете, е леко да изплакнете стъклените съдове, в други случаи съдомиялната ви е пълна с тежки чинии, останали от неделния обяд. Усъвършенстваната сензорна технология винаги ще коригира вашата програма за миене на съдовеза перфектно почистване на съдове с оптимизирана консумация на вода и енергия. Нямате нужда от специални програми за стъкло или интензивно почистване – единствената AutoProgramme ще се адаптира към всички ваши нужди.

- Екстра Хигиена ( Винаги чиста бебешка бутилка):
Програмата, която имитира процеса на стерилизация, е предназначена за всички, които се нуждаят от допълнителна увереност да знаят, че чиниите им са наистина хигиенично чисти, като семейства с бебета и малки деца. Товаопцията удължава времето за пране и повишава температурата с 5 °C при програма Eco и Universal. И в комбинация с интензивната програма позволява температура от 70 °C - достатъчно висока, за да елиминира повечето бактерии.

- QuickIntesive:
С оптимизиране на всички етапи от цикъла на миене на съдове, съдомиялните SmartFlex могат да свършат работата само за 90 минути. Това означава, че можете да получите пълен товар от мръсни съдове, перфектно чисти и сухи за нула време, като същевременно използвате много по-малко вода и енергия, отколкото ако миете чиниите на ръка.


Характеристики:
AquaStop маркуч защита от преливане Да
ExtraHygiene TotalDry - програма за самопочистване Да
Автоматично отваряне на вратата при край на програмата Да
Брой програми 6
Бързо измиване Да
Енергиен клас А+++ по стар стандарт / C по нов
Защита от преливане Да
Капацитет 16 Комплекта
Кошници 3
Кратка програма Да
Ниво на шум в dB 45 dB
Отложен старт Да
Претеглена консумация на енергия "Еко 40-60 76 kWh / 100 работни цикъла
Регулиране височината на кошницата Да, горната
Родителски контрол (Заключване за деца) Да
Система за Турбо сушене Да
Среднопретеглена годишна консумация на вода 3080 литра
Функция Speed Wash Да
Гаранция 2 години гаранция