Пералня LG F4WV609S1A

  • Марка: LG
  • Модел: F4WV609S1A
  • Наличност: Неналичен
Цена: 1,199лв. Нова цена: 899лв.

Описание:

Свободностояща пералня LG F4WV609S1A , 9 кг, А+++ / A , 1400 об/мин , Пара , Wi-fi

Пералнята LG F4WV709P1E е уред от ново поколение, използващ изкуствен интелект AI DirectDrive ™ при избора на програми. Тя е способна напълно самостоятелно да избере работните програми, съобразявайки се не само с количеството на прането, но и с особеностите на материите. За целта се вземат под внимание над 200 параметри. Това е свободно стоящ модел с капацитет 9кг.

Характеристики на модела

Тази машина осигурява отлични стойности по отношение на консумацията на енергия. Тя е класифицирана като клас на енергийна ефективност A (скала: стандартна скала (A до G)). Вграденият инверторен двигател работи не само тихо, но и напълно без износване. Моделът предлага 5 стандартни програми и 10 допълнителни, от които да избирате.

Налична е програма за бързо пране, както и антиалергична програма в пералня LG, която извършва изпиране с пара. Парата осигурява защита за по-деликатните тъкани, като защитава прането ви не само от деформации, но и от намачкване. Високите температурни стойности на парата унищожават ефективно акари и всякакви патогени. Идеална за изпиране на спално бельо и бебешки дрехи.

Функция отложен старт

Пералнята предлага функция „Отложен старт”. Предварителният избор на начален час може да се използва за програмиране, кога уредът да започне да пере. Въпросният режим е особено полезен, ако искате прането да е готово веднага щом се приберете у дома. Дисплеят предоставя данни за оставащо време. По този начин пералнята дава на потребителя постоянна информация колко време все още е необходимо до завършване на текущия цикъл на пране.

LG пералня F4WV709P1E разполага с допълнителна програма за самопочистване на барабана. Това означава по-малко усилия от ваша страна за почистване на уреда. Благодарение на вградената система за защита от протичане "Aqua Lock full water protection system", моделът предотвратява щети от наводнение. За безопасността на най-малките членове на семейството пералнята има опция Родителски контрол (заключване за деца). Размерите на пералнята са 60 см х 85 см х 56,5 см (ШхВхД).


Характеристики:
AI DirectDrive ™ (пералнята препоръчва температура и време на цикъла спрямо прането) Да
TurboWash - намалено време на стандартните програми при половин натоварване Да
Брой програми 14
Възможност за настройване на оборотите и градусите Да
Дисплей показващ: Остатъчно време
Енергиен клас А+++ по стар стандарт / А по нов
Инверторен мотор Да, Direct Drive
Кантар в барабана - наглася времето и водата на програмата спрямо количеството пране Да
Капацитет 9 кг
Опция за пауза и добавяне на забравено пране Да
Отложен старт Да
Размери на уреда (В/Ш/Д) в см 85 / 60 / 57
Родителски контрол (Заключване за деца) Да
Свързване към мобилно приложение Да, LG ThinQ система
Скорост на центрофугиране (макс.) 1400 об/мин.
Функция пара ( по-малко гънки, противоалергенни програми) Да
Функция самопочистване на барабана Да
Гаранция 2 години гаранция